«Ξεσάλωσε» η Φαίη στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ του «Πρωινού» (video)

Must Read

Τα΄δωσε όλα στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ για την σεζόν η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της.  Έχοντας στα decks τον στενό της συνεργάτη Δημήτρη Ουγγαρέζο, το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη με μουσική ’90s.

Η Φαίη Σκορδά με ένα σέξι φόρεμα, κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα όλων πάνω της, μιας και η ευχαρίστησή της για την φετινή χρονιά και τα νούμερα τηλεθέσης, ήταν εμφανής προς τους συνεργάτες της, τους οποίους ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά.

Μπουφέδες γεμάτοι με γλυκίσματα, καλοκαιρινοί μεζέδες αλλά και καλοκαιρινή ενδυμασία και διάθεση για όλους ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πάρτυ, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, την περασμένη Παρασκευή.

Όλοι οι συνεργάτες της φετινής σεζόν, έδωσαν το παρών ανανεώνοντας το ραντεβού τους, για τον Σεπτέμβριο εκτός της αρχισυντάκτριά της Ελεάνας Τριφύδου η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Σκάι. Το βιντεάκι από το ξέφρενο πάρτυ της ομάδας ανέβασαν στα social media συνεργάτες της Φαίης! 

Νίκος Νικόλιζας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This