Ραμόνα Βλαντή: «Ούτε μια καλοντυμένη στην Ελλάδα, τις βαριέμαι!» (video)

Must Read

H εκκεντρική παρουσία που ξεχώρισε για τις στυλιστικές της επιλογές μέσα από το ριάλιτι μόδας του «My style Rocks», μίλησε στην εκπομπή της «Happy day» και πέταξε πάλι τα βέλη τους στους επώνυμους της ελληνικής showbiz που ντύνονται… αδιάφορα.

Η Ραμόνα μίλησε για την παιδική της ηλικία και το πώς μυήθηκε στον χώρο της μόδας, ράβοντας και κόβοντας υφάσματα από τα ρούχα της μητέρας της, ενώ τόνισε ότι η την άφηνε να τολμά δοκιμάζοντας διάφορα στυλ και συνδυασμούς ακόμα κι αν υπερέβαλλε κι έβγαινε έξω σαν…λατέρνα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Η Ραμόνα με την σειρά της επιτρέπει στις κόρες τους να ακολουθούν την φαντασία τους και της αφήνει να ντύνονται όπως εκείνες θέλουν. 

Η Ραμόνα ανέφερε πόσο περήφανες ήταν οι κόρες της για εκείνη όταν λάμβανε μέρος στο παιχνίδι και της ζητούσαν να δώσει αυτόγραφα στους συμμαθητές τους όμως η Ραμόνα σχολίασε ότι «δεν δίνει αυτόγραφα αλλά όποιος θέλει, μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια».

Η αγαπημένη περσόνα συμπλήρωσε ότι δεν της έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση για το νέο κύκλο του «My style Rocks», ενώ καταγγέλλει ότι οι περισσότεροι διάσημοι έχουν τους στυλίστες σαν «κουβαλητές» απλά για να τους πηγαίνουν ρούχα και να διαλέξουν οι ίδιοι τελικά τι θα φορέσουν χωρίς τελικά να συνεργάζονται.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια θεωρεί καλοντυμένη, η Ραμόνα δεν είχε καμία απάντηση. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια, δύσκολο. Όλες θέλουν να είναι εντυπωσιακές και όμορφες και δεν δοκιμάζουν κάτι καινούριο, δεν τσαλακώνονται, τις βαριέμαι».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This