Ισαβέλλα Δάρρα: Οι χυδαίες συμπεριφορές, ο τίτλος «Miss Europe» και το αντίο στα λαμπερά φώτα

Must Read

Η Ισαβέλλα Δάρρα στα 41 της χρόνια «βάζει κάτω» πολλές 20άρες, καθώς παραμένει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με φυσική ομορφιά που γοητεύει. Αυτό, μάλιστα, που αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος συνομιλώντας μαζί της είναι ότι διαθέτει ενέργεια και δυναμισμό έφηβης, συνεχίζοντας με όνειρα και φιλοδοξίες τη ζωή της.

Η ίδια έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας σπάνια συνεντεύξεις. Κάνοντας μια εξαίρεση για την εφημερίδα «Espresso», αποκαλύπτει στον Βαγγέλη Καράλη άγνωστες πτυχές της ζωής της και τον λόγο που χάθηκε απ’ όλους για ένα μεγάλο διάστημα.

Η Ισαβέλλα Δάρρα παιδάκι στο πατρικό της σπίτι

Τη γνωρίσαμε το 1997, όταν σε ηλικία μόλις 19 ετών αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της Ευρώπης, κερδίζοντας τον τίτλο Miss Europe.

Δείτε επίσης: Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγωργίου

Η Ισαβέλλα Δάρρα σε νεαρή ηλικία ποζάρει με μαγιό.

Η ζωή της άλλαξε ριζικά, αποκτώντας απότομη δημοσιότητα, με όλα τα media να πέφτουν επάνω της και την ίδια να αντιμετωπίζει άσχημες, ακόμη και χυδαίες -όπως τις χαρακτήρισε- συμπεριφορές. Ακολουθούν χρόνια συνεργασιών με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα φλας.

Ο λόγος ήταν ο έρωτάς της για τον Κωνσταντίνο Θεοφίλου, τον οποίο παντρεύτηκε στα 25 της χρόνια, και ο γιος της, ο Αχιλλέας, που απέκτησε έναν χρόνο μετά.

Όπως εξομολογήθηκε, για δέκα ολόκληρα χρόνια ήταν σχεδόν κλεισμένη στο σπίτι της, αφιερωμένη στο παιδί και στην οικογένειά της, αποφεύγοντας τα κοσμικά σουαρέ. Το 2014 πήρε διαζύγιο και σήμερα η Ισαβέλλα έχει κάνει restart στη ζωή και την καριέρα της. Είναι πλέον φωτογράφος, μεγαλώνει με πολλή αγάπη τον 14χρονο γιο της και ευτυχεί στα προσωπικά της.

Πώς καταφέρνεις να παραμένεις τόσο όμορφη και να μοιάζεις με 20άρα στα 41 σου χρόνια;

Όμορφη δεν ξέρω, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι είμαι φυσική. Δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου ούτε θα το κάνω μεγαλώνοντας. Εάν άλλαζα κάτι, ίσως να έφτιαχνα λίγο τη μύτη μου, που είχα σπάσει στα 15 μου χρόνια. Αλλά πλέον ακόμη και με αυτή την ατέλεια αγαπάω τον εαυτό μου φυσικό, όπως ακριβώς είναι. Μου αρέσει η γυμναστική και προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς όμως να κάνω υπερβολές. Ζω ως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Ποζάροντας με φορεσιά Σπανιόλας

Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Με ενδιέφερε πολύ η φωτογραφία από μικρή και άρχισα να κάνω μόντελινγκ από… σπόντα. Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε κι αυτός ο χώρος, καθώς συνδυάζει ομορφιά και μόδα. Επίσης, μου άρεσε πολύ και η μουσική. Έχω κάνει σπουδές και είμαι καθηγήτρια πιάνου.

Οι γονείς σου πώς είδαν την απόφασή σου να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ;

H μητέρα μου είχε άλλα όνειρα για μένα. Ήθελε να σπουδάσω πιάνο στη Βιένη και να γίνω μουσικός. Στην ουσία, μου μετέφερε το όνειρό της τόσο πολύ, που πίστεψα κι εγώ ότι έπρεπε να γίνω μουσικός. Στενοχωρήθηκε όταν ασχολήθηκα με το μόντελινγκ και δεν αξιοποίησα το πτυχίο μου ως μουσικός.

Η επιτυχία στον χώρο της ομορφιάς πάντως ήρθε πολύ γρήγορα για σένα, όταν βγήκες Mις Ευρώπη το 1997, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Περίμενες ότι θα διακρινόσουν τόσα σύντομα;

Είχα όνειρα για τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, περίμενα ότι θα βγω πρώτη στην Ελλάδα, όχι τρίτη. Μετά σε πηγαίνει η ζωή. Αποδέχτηκα ότι δεν βγήκα Σταρ Ελλάς και έβαλα τα δυνατά μου για να βγω πρώτη στην Ευρώπη. Χαίρομαι που τα κατάφερα.

Το φιλί του Αλέν Ντελόν στην πιο όμορφη γυναίκα της Ευρώπης για το 1997.

Πώς διαχειρίστηκες την ξαφνική δημοσιότητα;

Εκείνη την εποχή μάθαινα να διαχειρίζομαι τα media. Ήμουν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία και έπρεπε να προσέχω τι λέω, με ποιον βγαίνω… Ενώ στην πραγματικότητα εγώ ζούσα την εποχή της αθωότητάς μου. Επειδή κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγχω όλο αυτό, κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν είχα μια φυσιολογική νεαρή ηλικία.

Ποια είναι τα θετικά στοιχεία και ποια τα αρνητικά που αποκόμισες από την πορεία σου ως μοντέλο;

Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους της μόδας και έκανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που με κούρασε είναι ότι είδα κακοπροαίρετη δημοσιογραφία, κακία και ζήλια γενικότερα στον χώρο. Όχι από μοντέλα, που λένε ότι έχουν χαμηλό επίπεδο, αλλά από ανθρώπους που υποτίθεται ότι είχαν υψηλό επίπεδο. Με περίμεναν με το… δίκαννο να με πυροβολήσουν. Μπορούσαν να γίνουν χυδαίοι μαζί μου στα media με το τίποτα. Τα έχω διαγράψει όλα από το μυαλό μου γιατί, εάν τα σκεφτόμουν, θα με… έτρωγαν και θα με δηλητηρίαζαν!

Όταν έπεφτες ψυχολογικά, πώς έβρισκες ξανά τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου;

Οι αρχές και τα πιστεύω που είχα από μικρή ηλικία με έκαναν να ξεπερνάω κάθε δυσκολία. Επέλεξα να είμαι σεμνή και χαμηλών τόνων, και προσπαθώ να πορεύομαι σε αυτόν τον δρόμο.

Ενώ βρισκόσουν στο ζενίθ της καριέρας σου, αποφάσισες στα 25 σου χρόνια να φύγεις από τα φώτα της δημοσιότητας. Θυσίασες την καριέρα σου για να κάνεις οικογένεια και παιδί;

Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα κι έκανα παιδί στα 26 μου. Αφού τα έκανα όλα σε νεαρή ηλικία, είπα να το κάνω κι αυτό μικρή. Δεν το βλέπω ως θυσία, το βλέπω ως κάτι που ήθελα και αγαπούσα πολύ.

Με τον Τρύφωνα Σαμαρά πριν μερικά χρόνια

Ήταν δύσκολο για μια κοπέλα στα 26 της να γίνει μαμά;

Έχασα τον εαυτό μου… Για δέκα χρόνια ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Μέχρι να γίνει δέκα χρονών το παιδί, δεν έβγαινα καθόλου. Σήμερα ο γιος μου είναι 14 ετών. Με τρέλαινε η ευθύνη που είχα να τον μεγαλώσω σωστά. Η φοβία μου με έκανε να μην κάνω και δεύτερο παιδί. Για δέκα χρόνια ήμουν μόνο μαμά και νοικοκυρά. Ήταν μια καθημερινή ρουτίνα να καθαρίζω, να πλένω και να μαγειρεύω. Δεν το μετανιώνω όμως καθόλου, γιατί μεγάλωσα το παιδί μου όπως ακριβώς το ονειρευόμουν. Αφοσιώθηκα 100%. Κι αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, πάλι το ίδιο θα έκανα.

Έχεις πάρει αγάπη στη ζωή σου;

Ναι, έχω πάρει πολλή αγάπη, αλλά σημασία έχει να παίρνεις την αγάπη από εκεί που θέλεις. Επίσης, έχω δώσει πολλή αγάπη χωρίς να πάρω πίσω τίποτα. Δεν δίνεις αγάπη για να αγαπηθείς, αλλά γιατί νιώθεις εσύ καλά και όμορφα μέσα σου.

Πώς είσαι σήμερα στα προσωπικά σου. Θα έκανες έναν δεύτερο γάμο;

Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί ναι, να έκανα. Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά στα προσωπικά μου.

Πώς περνάς φέτος τις γιορτές;

Ταξιδεύω με τον γιο μου στο Παρίσι και το Άμστερνταμ. Τώρα που μεγάλωσε, θέλω να του δείξω διάφορα μουσεία και να τον μυήσω στην τέχνη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα περάσω αυτές τις μέρες με τον γιο μου.

Η Ισαβέλλα Δάρρα εντυπωσίαζε στις πασαρέλες

Επαγγελματικά σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Τώρα φτιάχνω το πορτοφόλιό μου. Ο σκοπός μου είναι να πάω στο εξωτερικό και να δουλέψω εκεί. Το όνειρό μου είναι να γίνω φωτογράφος μόδας. Προς το παρόν πηγαινοέρχομαι στο εξωτερικό και μαζεύω επαγγελματικές εμπειρίες.

Πώς βλέπεις τη μόδα σήμερα στη χώρα μας;

Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σκληρά για να αναδείξουν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Σε πολλούς τομείς θεωρώ ότι η μόδα είναι πολύ καλύτερη σήμερα απ’ ό,τι το παρελθόν.

Παρακολουθείς τα ριάλιτι μόδας και μοντέλων; Ποια είναι η άποψή σου;

Δεν τα κατακρίνω σε καμία περίπτωση. Καθένας επιλέγει τον τρόπο που θέλει να γίνει κάτι. Παλαιότερα υπήρχαν τα καλλιστεία, σήμερα είναι τα ριάλιτι. Στη ζωή είναι δύσκολο να σου δοθεί η ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό ότι δίνονται σε αυτά τα κορίτσια ευκαιρίες. Με μεγάλη μου χαρά θα ήμουν κριτής στο «GNTM», εάν μου το ζητούσαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This