Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό έγιναν 5 χρονών παρέα με τα… στρουμφάκια

Must Read

Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου, τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό, έγιναν 5 χρονών και το γιόρτασαν με ένα υπέροχο πάρτι.

Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα είχαν γενέθλια πριν από λίγες ημέρες και έτσι η μητέρα τους Σαρλίν και ο πατέρας τους Αλβέρτος αποφάσισαν να τους διοργανώσουν το πιο όμορφο και γλυκό πάρτι που θα λάτρευε κάθε παιδί με θέμα τα στρουμφάκια.

Δείτε επίσης: H Μαριάννα Γουλανδρή φωτογραφίζει τις δυο αγάπες της μπροστά στο δέντρο

Έτσι, το παλάτι των Μονεγάσκων γέμισε με τα μπλε αγαπημένα πλασματάκια μικρών και μεγάλων, κάνοντας τα παιδιά να χαρούν και να παίξουν με την ψυχή τους.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι, όπου βλέπουμε φωτογραφίες του στρουμφοχωριού που στήθηκε, τον Δρακουμέλ αλλά και τις τούρτες-υπερπαραγωγή των δύο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This