Παρασκευή 18/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, μη χαλαρώνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, που έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να προχωρήσουν γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ