Οικογενειακές βόλτες της showbiz με… ολίγον από «shopping therapy»

Must Read

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 δεν ήταν λίγα τα πρόσωπα του θεάματος που εξόρμησαν στα μαγαζιά για τα τελευταία δώρα, με τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν… φωτιά.

O Νίκος Πορτοκάλογλου και η γυναίκα του Μαρίνα Κατσιώτη απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου και τελευταίου συνοδοιπόρου του στη σκηνή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που του στοίχισε πολύ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου φαίνεται να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Με την αγαπημένη του σύζυγο στο πλευρό του να τον στηρίζει, όπως κάνει τόσα χρόνια, βγήκε για τα ψώνια των εορτών και μαζί επέλεξαν τα δώρα των δικών τους ανθρώπων.

Δείτε επίσης: O David Beckham ποζάρει με μπουρνούζι και σκουφάκι… Άγιου Βασίλη

Στα μαγαζιά, εντοπίστηκαν επίσης η Ελεονώρα Μελέτη και ο άντρας της Θοδωρής Μαροσούλης με τη μικρή κόρη τους Αλεξάνδρα. Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, ντυμένους casual, να επιδίδονται σε shopping therapy γεμάτοι χαρά. Ο θεατρικός παραγωγός, μάλιστα, κρατούσε συνεχώς τη μικρούλα στην αγκαλιά του, δίνοντας έτσι την ευχέρεια στην παρουσιάστρια να κρατάει άνετα τις πολλές και μεγάλες τσάντες τους.

Επίσης, στο ίδιο εμπορικό κέντρο βρέθηκαν να κάνουν τα γιορτινά ψώνια της τελευταίας στιγμής η Εύη Φραγκάκη και ο αγαπημένος της Γιώργος Φιλόπουλος. Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους κοιτάζοντας τις βιτρίνες και γελώντας σαν μικρά παιδιά, ενώ η άλλοτε anchorwoman του ΑΝΤ1 και νυν συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha εντυπωσίασε με το απόλυτα chic outfit της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This