Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Καμιά από τις γυναίκες της ζωής μου δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών μου»

Must Read

O Παύλος Ευαγγελόπουλος που  δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, μίλησε στην  κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day», σαρωτικός απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που αφορούν την επαγγελματική του πορεία και όχι μόνο. 

Στην ερώτηση ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος που έχει αναλάβει έως τώρα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, τους «10 Μικρούς Νέγρους».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης γιατί είχαμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να τον δούμε στην τηλεόραση: «Δεν ξέρω γιατί είχατε 13 χρόνια να με δείτε στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα είναι στο πρόγραμμα», απάντησε ο κ. Ευαγγελόπουλος που και φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου».

Τα «remake»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε για όσους σνόμπαραν τις «βιντεοκασέτες» κάποτε, ενώ τάχθηκε και κατά των remake που συχνά βλέπουμε να επαναλαμβάνονται στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης: «Δεν είμαι καθόλου υπέρ των remake. Θεωρώ πως ότι γίνεται, γίνεται στην εποχή του και αφορά την εποχή του. Κάνει έναν κύκλο, ολοκληρώνεται και πρέπει να μένει εκεί για να το θυμάται ο κόσμος έτσι

Ο γοητευτικός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο γάμος δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του αφού καμία από τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του ως σύντροφοι δεν τον «ενέπνευσαν»  για τοπ επόμενο βήμα: «Δεν κατάφερα ούτε και θέλω να ερμηνεύσω τις γυναίκες γιατί θα χαθεί η μαγεία. Καμιά από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα των παιδιών μου».

Δείτε επίσης: Λάθος δώρα πήγαν οι Αγιό Βασιλίτσες Ασημίνα Χαρίτου, Άννα Χατζή και Σουζάνα (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This