O φωτογράφος που απαθανάτισε την Έλλη Στάη χωρίς ρούχα, δεν γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό (video)

Must Read

Ο Μάριος Θεολόγης είναι διάσημος Έλληνας φωτογράφος που στον φακό του έχει ποζάρει σωρεία γνωστών ονομάτων, από τον χώρο της τέχνης και όχι μόνο.

Ο φωτογράφος που έχει διακριθεί για τα «καλλιτεχνικά γυμνά», σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μίλησε για τους επώνυμους που έχει φωτογραφίσει όπως η Έλλη Στάη, η Αγγελική Ηλιάδη και η Βίκυ Κάβουρα.

Στην ερώτηση αν έχει συνεργαστεί με τον φωτογράφο του GNTM, Δημήτρη Σκουλό, ο κ. Θεολόγης απάντησε ότι δεν τον γνωρίζει, ενώ δεν αρνήθηκε ότι θα μπορούσε να λάβει μέρος ως φωτογράφος σε ένα ριάλιτι μόδας, εφόσον έχει κάτι να καταθέσει από την δουλειά του και να μην βρίσκεται εκεί ως «μαϊντανός»… (Εμείς το λάβαμε σαν  «καρφί» πάντως)…

Ο κ. Θεολόγης αποθέωσε ως πιο συνεργάσιμα μοντέλα τον Χρήστο Μάστορα και τον Σάκη Ρουβά (ε, αλίμονο!) ενώ σχολίασε και ορισμένους παρουσιαστές που του κάνουν δύσκολη της ζωή του στην δουλειά…

Δείτε επίσης: Showbiz στην κουζίνα: Ποιοι έχουν σπεσιαλιτέ τους το τοστ και ποιοι φτιάχνουν δικό τους σούσι (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This