Μαρία και Αμάντα Σάκκαρη «κάρφωσαν» στη Βίσση

Must Read

Οι αδελφές Σάκκαρη γλέντησαν στην Άννα Βίσση. Η γνωστή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και η μικρότερη αδερφή της Αμάντα, η οποία ασχολείται με τον χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο, βρέθηκαν στο Hotel Ermou και απόλαυσαν την απόλυτη Ελληνίδα star επί σκηνής.

Ντυμένες και οι δύο με μαύρα λαμπερά φορέματα και πανέμορφες, δεν έχασαν την ευκαιρία μετά το τέλος του προγράμματος να την επισκεφτούν στο καμαρίνι της και να ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές με την τραγουδίστρια.

Η τελευταία μάλιστα ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «Με τις όμορφες αδερφές Σάκκαρη» και στέλνοντας τις ευχές της στους followers.

Τα δύο κορίτσια είναι κόρες της πάλαι ποτέ τενίστριας και πρωταθλήτριας στο τένις Αγγελικής Κανελοπούλου και του επιχειρηματία Κώστα Σάκκαρη. Eχουν ακόμα έναν αδερφό, τον Γιάννη, ο οποίος σπουδάζει στην Αμερική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν τυχαίο που επέλεξαν το συγκεκριμένο live club για τη διασκέδασή τους. Οι νεαρές Σάκκαρη είναι και οι δύο μεγάλες θαυμάστριες της Αννας Βίσση από την εποχή που ήταν πιτσιρίκες, καθώς η διάσημη ερμηνεύτρια γνωρίζεται προσωπικά με τον πατέρα τους.

Δείτε επίσης: Άρπαξαν τον «θησαυρό» του Aλέκου Σακελλάριου! «Μαύρες» γιορτές για την Τίνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This