«Τρελά» λεφτά στα πόδια των super stars από τις νέες πλατφόρμες streaming!

Must Read

Οι μισθοί των σταρ ανά επεισόδιο κάνουν… αναρρίχηση στους λόφους του Χόλιγουντ, καθώς οι νέες πλατφόρμες streaming δίνουν όσο-όσο για να εξασφαλίσουν μεγάλα ονόματα στις σειρές τους.

Σύμφωνα με σχετική λίστα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Variety», πολλοί πρωταγωνιστές παίρνουν πια… επταψήφια ποσά ανά επεισόδιο!

Πρώτη και καλύτερη η Ρις Γουίδερσπουν, που παίρνει 1.000.000 δολάρια ανά επεισόδιο στη σειρά «The Morning Show», που προβάλλεται από την Apple TV, ενώ αμείβεται και με 1.100.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς «Little Fires Everywhere», την παραγωγή της στην πλατφόρμα Hulu.

ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ
Ρις Γουίδερσπουν

Σύντομα, σύμφωνα με τους αναλυτές, ο νέος «κανόνας» θα είναι τα 2.000.000 δολάρια ανά επεισόδιο!

Eνώ στο παρελθόν οι σταρ του κινηματογράφου δεν σκέφτονταν καν να ασχοληθούν με την τηλεόραση, με αυτά τα χρήματα, πλέον, τη βρίσκουν σαφώς πιο… δελεαστική από τις ταινίες μεγάλου μήκους.

Έτσι, λοιπόν, ο Χάρισον Φορντ θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του σε μια διασκευή της σειράς ντοκιμαντέρ «The Staircase», για την οποία φέρεται ότι παίρνει 1.200.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ
Χάρισον Φορντ

Παράλληλα, ο κωμικός Στιβ Κάρελ παίρνει 1.000.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς «Space Force» του Netflix και 700.000 ανά επεισόδιο για το «Morning Show».

Ο Τζεφ Μπρίτζες γίνεται… εκατομμυριούχος με κάθε επεισόδιο της σειράς «The Old Man» στο Hulu.

ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ
Τζεφ Μπρίτζες

Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί που έχουν δει τα κασέ τους να… παίρνουν την ανηφόρα, χάρη στις πλατφόρμες streaming.

Διαβάστε επίσης: Περιπλανηθείτε στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, με ξεναγό τη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel»! (video)

Οι τραγουδιστές Cardi B και Chance the Rapper πληρώνονται 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο για το «Rhythm & Flow» στο Netflix, ενώ οι stand-up κωμικοί παίρνουν υπερβολικά μεγάλα ποσά για μία και μόνο εμφάνιση!

CARDI B
Cardi B

Ενδεικτικό είναι ότι η Ελεν ΝτεΤζενέρις πληρώθηκε από 20.000.000 έως 25.000.000 δολάρια, για να κάνει ένα έκτακτο stand up comedy σόου στο Netflix!

«Εχουν πέσει πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή στον χώρο της τηλεόρασης, επειδή οι νέες εταιρίες που μπαίνουν στην αγορά επιθυμούν να κάνουν πολύ γρήγορα πάταγο», εξηγεί ο Ντάντε ντι Λορέτο, πρόεδρος του ψυχαγωγικού τμήματος της Freemantle στη Βόρεια Αμερική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This