Ποιος ηθοποιός χώρισε με γνωστό μοντέλο

Must Read

Ένα γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Ο λόγος για τους ηθοποιό Ρένο Ρώτα και το μοντέλο Κλέλια Ανδριολάτου, που μετά από τρία χρόνια σχέσης τραβάνε διαφορετικούς δρόμους.

«Όλα καλά με την Κλέλια. Δουλεύουμε και οι δύο πολύ, αυτό! Το σχόλιο «κατά φαντασία γαμπρός» ήταν ντρίπλα για να συζητήσω για την παράσταση και όχι για τη σχέση. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση και από τα δύο μέρη. Η Κλέλια είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, με πλούσιο εσωτερικό κόσμο, επικοινωνούμε πολύ καλά», δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου», ο Ρένος Ρώτας ομολογώντας το τέλος ενός μεγάλου έρωτα.

«Θεωρώ ότι υπήρξε μια τριβή, λίγο χώρισαν οι δρόμοι μας και λόγω της δουλειάς και αυτή εργάζεται πολύ σκληρά για να γίνει ηθοποιός. Και αυτό μας οδήγησε στο να χωρίσουν λίγο οι δρόμοι μας, μπορεί για λίγο, μπορεί για περισσότερο. Θα δούμε… Έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι αλήθεια αυτό», τόνισε ο νεαρός ηθοποιός. Αλήθεια η ψέμα θα δείξει. Κάτι ανάλογο έλεγαν και ο Κικίλιας με την Μπαλατσινού και μετά τους είδαμε παντρεμένους.

https://www.youtube.com/watch?v=fgslwoq6pBc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This