Η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ, πέρα από ταλεντάρα, είναι και… κουκλάρα! (video)

Must Read

Τη λένε Riley Keough (Ράιλι Κίου), είναι η πολυτάλαντη εγγονή του Elvis Presley και σίγουρα την έχετε θαυμάσει σε κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ακόμη κι αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι το πως να… προφέρετε το όνομά της!

Λογικά, όταν έχεις στο DNA σου τα γονίδια ενός Elvis Presley, δεν μπορεί παρά να βρεις, αργά ή γρήγορα, τη θέση σου στο χώρο της showbiz. Στην περίπτωση της Riley, ωστόσο, βοήθησε, όσο να ‘ναι, και το γεγονός ότι την εντόπισε σχετικά νωρίς το… αλάνθαστο «ραντάρ» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο οποίος, μετά την αξιοσημείωτη παρουσία της στην ταινία του «Magic Mike», αποφάσισε να τη χρίσει πρωταγωνίστριά του στην πολυσυζητημένη σειρά «The Girlfriend Experience».

Προηγουμένως, πάντως, η σαγηνευτική ηθοποιός είχε προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις και στη μεγάλη οθόνη, μέσω του ρόλου της στο περίφημο «Mad Max: Fury Road», παρά το γεγονός ότι στην ίδια ταινία εμφανίζονται τόσο η Σαρλίζ Θερόν, όσο και το supermodel Rosie Huntington-Whiteley!

Δείτε επίσης: Το μονόπετρο της Jennifer Aniston και η δήλωση του Brad… περί φιλίας

«Δεν είχα ποτέ θέμα με το γυμνό, είναι απλά μία φυσική κατάσταση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για το περιοδικό Esquire, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι η Lisa Marie Presley, μητέρα της και κόρη του Elvis (αλλά και… σύζυγος του Michael Jackson για λίγο περισσότερο απο ένα χρόνο!) την δίδαξε από μικρή πως άλλα είναι τα στοιχεία που προάγουν τη «φθήνια» σε μία γυναίκα. Και αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την προβολή του γυμνού σε φωτογραφήσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Έως την επόμενη φορά που θα την… χαζέψουμε σε κάποιο ρόλο της στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη, ας (τη) θαυμάσουμε (σ)τις φωτογραφίες της:

ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ ΡΑΙΛΙ ΚΙΟΥ

Δείτε ένα απίθανο βίντεο με τις «μεταμορφώσεις» της Riley στην πάροδο των χρόνων:

https://youtu.be/33RtH33hdiE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This