O Μπράτης που λάτρευε την Άννα Μαρία Ηλιάδου δεν της απάντησε ούτε σε μήνυμα για καλή χρονιά (video)

Must Read

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου δεν έλειπε φυσικά από την επίδειξη μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου διοργανώνεται και φέτος η Bridal Fashion Week Athens.

Η μια από τις δύο νικήτριες του GNTM μίλησε στην κάμερα του «Ηappy Day» για το έπαθλο και τα δώρα που θα μοιραστεί με την Κάτια Ταραμπανκό αλλά και την επαφή που έχει κρατήσει με τις πρώην συμπαίκτριες της που έκαναν παρέα στο σπίτι του GNTM.

Ο σύντροφός της ο Τάσος, φυσικά στο επίκεντρο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων με την Άννα Μαρία να σχολιάζει ότι χάρηκε με τα δώρα που της πήρε μέσα στις γιορτές, ένα κινητό (για να μπορεί να την βρίσκει ανά πάσα στιγμή) αλλά και μια τσάντα. Το πανέμορφο νεαρό μοντέλο σχολίασε ότι ο σύντροφός της έχει πολύ χιούμορ και δεν τον αγγίζουν τα κακεντρεχή σχόλια για το ύψος του. Και κάπου εκεί στη διάρκεια της μίνι συνέντευξης, η Άννα Μαρία πέταξε την βόμβα της και με παράπονο αναφέρθηκε στον Αγγελο Μπράτη, τον σχεδιαστή μόδας και κριτή του GNTM, που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι η Άννα Μαρία είναι «προστατευόμενη» του και μοντέλο που σίγουρα θέλει στις επιδείξεις του.

«Δεν κρατάμε επαφή, του έστειλα καλή χρονιά και μάλλον δεν το είδε. Δεν με ακολουθεί στο Instagram» είπε με παράπονο η Άννα Μαρία που όμως απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο την αγάπη και την υποστήριξη των fan της, ακόμα και τις ακραίες επιδείξεις θαυμασμού όπως εκείνη την φορά που της χτυπούσαν τα τζάμια του τραμ στο οποίο επέβαινε και φώναζαν το όνομά της.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι δέκα παίκτες του Your Face Sounds Familiar – Ποια είναι η έκπληξη της κριτικής επιτροπής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This