Στροφή στην… ποιότητα για τον Φλωρινιώτη τζούνιορ: Με Μοιραράκη και Γιούσεφ το νέο του βιντεοκλίπ! (video)

Must Read

Η Δέσποινα Μοιραράκη και η Αναστασία Γιούσεφ συμμετέχουν στο νέο βιντεοκλίπ
του Νίκου Φλωρινιώτη για το τραγούδι του «Μαγικά χαλιά»!

Τι κοινό έχει η Δέσποινα Μοιραράκη με την Αναστασία Γιούσεφ; Εκ πρώτης όψεως, κανένα. Η πρώτη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο εμπόριο χαλιών και η δεύτερη χορεύτρια με… θανατηφόρες αναλογίες, που τρελαίνει τα αρσενικά σε κάθε live εμφάνισή της, κουνώντας προκλητικά τα οπίσθιά της!

Κι όμως, οι δύο αυτές κυρίες βρήκαν κάτι κοινό: το νέο βιντεοκλίπ του Νίκου Φλωρινιώτη για το τραγούδι «Μαγικά χαλιά», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για μια… εκρηκτική διασκευή του γνωστού τραγουδιού που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πανταζής πριν από 18 χρόνια, σε μουσική και στίχους του Δήμου Μυλωνά.

Την ενορχήστρωση της «φρέσκιας» διασκευής επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ στο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς συμμετέχουν οι φίλοι του Νίκου Φλωρινιώτη, εξ ου και τα guests της Δέσποινας και της Αναστασίας.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Καζαριάν ξέχασε το όνομα της Στικούδη και ντύθηκε «αυτοκρατορία του τίποτα» (video)

Να αναφέρουμε πως οι μετοχές του γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος ακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια σόλο καριέρα, έχουν πάρει την ανιούσα τον τελευταίο καιρό μετά και την κυκλοφορία του single του «Καρδιοχτυπημένος», στο οποίο συμμετέχει η… Σάσα Μπάστα!

Όσο για τα «Μαγικά χαλιά», ακόμη δεν ανέβηκε καλά-καλά το βιντεοκλίπ στο YouTube, και ήδη μετράει μερικές χιλιάδες views!

Δείτε το περί ου ο λόγος βιντεοκλίπ ΤΩΡΑ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This