Queen και Alice Cooper ενώνουν τις φωνές τους για την Αυστραλία

Must Read

Οι Queen και ο Alice Cooper είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που αποφάσισαν να βοηθήσουν την Αυστραλία κι έτσι θα συμμετάσχουν σε συναυλία με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας προς ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η μουσική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ στις 16 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα λάβουν μέρος επίσης: η Καναδή τραγουδίστρια, k.d. lang, οι Αυστραλοί Ολίβια Νιούτον Τζον, Ντάριλ Μπρέιθγουεϊτ και Τζον Φάρναμ.

Τα αυστραλιανά συγκροτήματα της ροκ Grinspoon, Icehouse, o Αυστραλός τραγουδιστής/ τραγουδοποιός Γκάι Σεμπάστιαν και η Αυστραλέζα τραγουδίστρια, Ντέλτα Γκούντρεμ, έχουν επίσης επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη συναυλία.

Δείτε επίσης: Οι διάσημοι που έδωσαν εκατομμύρια για την Αυστραλία και οι πάμπλουτοι που έδωσαν… ψίχουλα!

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι η μπάντα προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε σειρά συναυλιών, που προγραμματίζονται στις πόλεις Μπρίσμπεϊν, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Περθ, Αδελαΐδα και Χρυσή Ακτή από τις 13 έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ οι συναυλίες υπό τον τίτλο Fire Fight Australia, θα έχουν διάρκεια εννέα ωρών και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε διάφορες οργανώσεις που υλοποιούν δράσεις για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση

Στο μεταξύ, οι ισχυρές βροχοπτώσεις που αναμένονται στην Αυστραλία δίνουν σήμερα ελπίδα σε αυτούς που αγωνίζονται κατά των πυρκαγιών στη χώρα, την ώρα που η Μελβούρνη βρίσκεται τυλιγμένη σε ένα τοξικό νέφος.

Τις τελευταίες μέρες, η δροσιά προσέφερε ήδη κάποια ανάπαυλα στους πυροσβέστες, που έχουν εξαντληθεί στην μάχη τους για την αντιμετώπιση των γιγάντιων πυρκαγιών, που έχουν κατακάψει από τον Σεπτέμβριο τεράστιες περιοχές στην Αυστραλία.

Ορισμένες πολύ μεγάλες πυρκαγιές, μεταξύ των οποίων μια γιγάντια φωτιά που μαινόταν ανεξέλεγκτη για σχεδόν τρεις μήνες στην Νότια Νέα Ουαλία, τέθηκαν επιτέλους υπό έλεγχο.

Η αισιοδοξία που γέννησε η είδηση αυτή ενισχύθηκε σήμερα από την ανακοίνωση της αναμονής ισχυρών βροχοπτώσεων σε ορισμένες περιοχές που είναι από τις περισσότερο πληγείσες από τις φωτιές, κυρίως στις πολιτείες της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Βικτόριας, στην νοτιοανατολική Αυστραλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This