8-8-2020

Η δημόσια συγγνώμη της Μέγκι Ντρίο στην Κατερίνα Καινούργιου (video)

Τους λόγους που απουσίασε για δύο ημέρες από το πλατό του «Ευτυχείτε» εξήγησε η Μέγκι Ντρίο ζητώντας μάλιστα συγγνώμη τόσο από τους συνεργάτες της όσο και από τους τηλεθεατές.

Την «πάσα» για την απολογία της έδωσε η Κατερίνα Καινούριου, η οποία της απευθύνθηκε λέγοντας «Μέγκι μου καλημέρα! Είσαι καλά; Έχει κλείσει η φωνή σου;». Η Μέγκι άδραξε την ευκαιρία και έδωσε την απάντηση αλλά και τις εξηγήσεις για τη διήμερη απουσία της που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους συνεργάτες της.

«Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας.

Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα.

Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ».

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ