Μαινόμενος ο Γιάννης Μπέζος με γραφικό… δημοσιογράφο (video)

Must Read

Πρεμιέρα χθες για την παράσταση «Ράφτης Κυριών» και οι δημοσιογράφοι κατέκλυσαν το θέατρο για να να αποσπάσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές αλλά και τους διάσημους θεατές. 

Στα πρόσωπα της βραδιάς ο πολυβραβευμένος Γιάννης Μπέζος, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση που ανέβηκε χθες στο Θέατρο Προσκήνιο. Σε μια από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα στον απεσταλμένο της εκπομπής «Ευτυχείτε» , ο  εμβληματικός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον διαχωρισμό των ηθοποιών σε τηλεόραση και θέατρο. Ο κ. Μπέζος συνοφρυωμένος απάντησε: «Μην με βάλετε σε αυτή την κουβέντα, δεν θα απαντήσω σε αυτά. Βαριέμαι! Πλήττω φρικτά με αυτές τις ερωτήσεις! Έχουν απαντηθεί από το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο. Κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον έχετε να με ρωτήσετε; Μη με ρωτάτε για την τηλεόραση και όλους αυτούς που παίζουν στις τηλεοράσεις, δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Όσο κι αν θέλουμε να δείξουμε συναδελφική αλληλεγγύη, αγαπητέ δημοσιογράφε, πήγατε να καλύψετε ένα ρεπορτάζ με θεματολογία την θεατρική παράσταση, πρέπει ντε και καλά να βγάλετε θέμα για τις κακίες του Γιάννη Μπέζου στους ηθοποιούς της τηλεόρασης; Χρειάζεται απάντηση κάτι που είναι πασιφανές σε όλους μας και στους θεατές; Χρειάζεται απάντηση το γεγονός ότι η ηθοποιία στο σανίδι χρειάζεται περισσότερο ταλέντο και πείρα από τα σκηνοθετικά «κόψε – ράψε» στο γυαλί; Με το συμπάθιο, ορθά σας απάντησε, ένας από τους επαγγελματίες που έχουν παρουσιάσει μια από τις πιο σημαντικές πορείες στην ελληνική ηθοποιία. Κάτι πιο ενδιαφέρον δεν είχατε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This