Αισθησιακή Βίκυ Καγιά με εσώρουχα και παραλλαγή στους δρόμους της Νέας Υόρκης 

Must Read

Η Βίκυ Καγιά αναπολεί το παρελθόν και κάνει throw back σε άλλη δεκαετία, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. 

Φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο κι ένα μισάνοιχτο πουκάμισο παραλλαγή, η νεαρή τότε Βίκυ, είχε καστανά μαλλιά και αφέλειες κι αν κρίνουμε από την κουπ, η φωτογράφιση πρέπει να έγινε κάπου στα 90’s. Φρέσκια, πανέμορφη με λαμπερό δέρμα και λάγνα αθωότητα στο βλέμμα, η Ελληνίδα top model έδειχνε από τότε ότι θα αγγίξει την κορυφή.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους τότε συναδέλφους της, η Βίκυ έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο ως λεζάντα απευθυνόμενη κυρίως στον φωτογράφο Χρήστο Καραντζόλα που έχει διαπρέψει στη Νέα Υόρκη.

«Αγαπημένες στιγμές με όμορφους ανθρώπους σαν εσένα Χρήστο Καρατζόλα. Ήμουν πολύ τυχερή που σε συνάντησα και συνεργάστηκα μαζί σου από την αρχή της καριέρας μου. Ένα ατελείωτο ταξίδι δημιουργικότητας και μόδας με τόσο δυνατές εικόνες και αξέχαστες αστείες στιγμές και πολύ φαγητό στη Νέα Υόρκη! Είμαι βαθύτατα περήφανη για την απίστευτη δουλειά σου στη Νέα Υόρκη, αλλά κυρίως για την ευγένειά σου. Είσαι ένας και μοναδικός. Σε αγαπώ Χρήστο μου» έγραψε  η Βίκυ Καγιά και την ευχαριστούμε που μας προσφέρει υλικό από ένδοξες εποχές, το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα!

Δείτε επίσης: Η Φαίδρα Μπάρμπα κάνει άσεμνες χειρονομίες και είναι έτοιμη για… τσαμπουκά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This