My Style Rocks: Η 40άρα Λένα Χαριζόπουλος αποχώρησε λόγω «ηθικής μόδας» (video)

Must Read

Μία μόνο εμφάνισή της ήταν αρκετή, ως φαίνεται, για να οδηγηθεί στην απόφασή της να αποχωρήσει από το «My Style Rocks»!

Για τη Λένα Χαριζόπουλος, ο λόγος, η οποία είναι η παίκτρια, που, όπως ανακοίνωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου επεισοδίου η Κατερίνα Στικούδη «δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς της λόγους».

ΛΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για την ακρίβεια, η 40χρονη Ψυχικιώτισσα επιχειρηματίας, σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας, lifestyle blogger και influencer, σύμφωνα με πληροφορίες και σχετικά δημοσιεύματα, μετά από το δεύτερο γύρισμα του παιχνιδιού, δήλωσε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι για προσωπικούς λόγους, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Η εμφάνισή της, πάντως, με μάξι μπλε φόρεμα στο πρώτο επεισόδιο, κάθε άλλο παρά εντυπωσιάσε τους κριτές, οι οποίοι της έβαλαν τρεις άσουςκεράκια», όπως τα χαρακτήρισε χαριτολογώντας ο Γαβαλάς)!

ΛΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ MY STYLE ROCKSΛΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ίσως, λοιπόν, να έφταιξε αυτό, ίσως να μην άντεξε την πίεση των γυρισμάτων, ίσως το παιχνίδι να μην ήταν έτσι όπως το περίμενε.

ΛΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η ίδια, πάντως, μας δίνει μια ιδέα για κάτι που σίγουρα την ενόχλησε από την εμφάνισή της στην εκπομπή της Δευτέρας 13/1, σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

https://vimeo.com/384832509

https://vimeo.com/384832474

Ας θυμηθούμε, όμως, πώς μας είχε συστηθεί, όταν ακόμη έδειχνε… έτοιμη για όλα:

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς άγχωνε τους δικαστές και πριν βγουν για την απόφαση, χτενίζονταν και αρωματίζονταν (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This