Ο Λάκης Γαβαλάς άγχωνε τους δικαστές και πριν βγουν για την απόφαση, χτενίζονταν και αρωματίζονταν (video)

Must Read

Η μοναδική περσόνα που έχει ξεχωρίσει όσο κανείς άλλος στο φετινό My Style Rocks είναι αδιαμφισβήτητα ο Λάκης Γαβαλάς και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Ο διάσημος μόδιστρος που βρέθηκε σε τεράστια δικαστική διαμάχη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής όταν η εταιρία του χρεοκόπησε εν αγνοία του, δεν παύει να αντιμετωπίζει με αστείρευτο χιούμορ αλλά και στυλ την περιπέτεια του.

Στο σημερινό επεισόδιο, κατά την διάρκεια του σχολιασμού της εμφάνισης της Κορίνας που είχε συμπεριλάβει δικαστικές περιπέτειες στο concept της, ο ανυπέρτατος Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η τσάντα θα έπρεπε να ήταν πιο μεγάλη για να χωράει μέσα την δικογραφία.

Στην ερώτηση της Κατερίνας Στικούδη εάν με την εμφάνιση που είχε στο παιχνίδι θα πήγαινε στο δικαστήριο, ο ξακουστός μόδιστρος απάντησε:

«Δεν με έχεις δει καλέ; Χιλιάδες φορές πήγα, έχω χιλιάδες φωτογραφίες. Αυτό τον χρόνο τουλάχιστον έχω κάνει 38 δικαστήρια. Κρατάω πάντα την ίδια τσάντα γιατί μου έχει φέρει γούρι, βασικά κρατάει μέσα τον φάκελο της δικογραφίας».

«Σε σχολίαζαν οι δικαστές και ο κόσμος;», ξαναρώτησε η Κατερίνα.

«Όχι αλλά όταν έκανα διακοπή, πήγαιναν μέσα, χτενιζόντουσαν πολύ πιο ωραία, έβαζαν άρωμα και έβγαιναν για να πούνε την απόφαση. Τους άγχωνα», απάντησε.

Αχ, κύριε Λάκη μπράβο! Φτάσατε το στυλ και την μόδα μέχρι τα δικαστήρια και τους εισαγγελείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This