Ξηλωμένα παντελόνια και λερωμένα παπούτσια είχε σήμερα το My Style Rocks (video)

Must Read

Δεύτερη μέρα για το My Style Rocks, και το παιχνίδι εξελίσσεται σε τραγωδία με αυτά που αντικρίζουν τα ματάκια μας, εκτός βέβαια αν τα κάνουν επίτηδες τα κορίτσια μας για να γίνουν διάσημες με τα τρολ, αφού με το στυλ τους μάλλον δεν βλέπουν «προκοπή»…

Σήμερα είχαμε σκισμένο λινό παντελόνι από την Έφη Γκούτα που σύμφωνα με το concept ταξιδεύει στην Ινδία και προκύπτει και μια κηδεία, στην οποία αποφάσισε να πάει ντυμένη στα λευκά ως είθισται στην χώρα. Έλα όμως που η Έφη δεν είχε προσέξει την τρύπα στο δεξί της μπούτι. Ευτυχώς η Έλενα Χριστοπούλου με το αετίσιο μάτι της, την… ξεμπρόστιασε και απέκτησε λίγο ενδιαφέρον η ροή της εκπομπής. Όπως ήταν αναμενόμενο,οι άσσοι στις βαθμολογίες έφεραν το πραγματικό πένθος.

Μετά την Έφη , σειρά είχε η Κιάρα Μαρκέζη που από το έξαλλο ντύσιμο χθες στο club, σήμερα για το concept της πήγε βόλτα στα μουσεία της πόλης του Βερολίνου, μάλλον με hangover αφού φόρεσε ότι βρήκε στην ντουλάπα της, ψηλαφίζοντας με κλειστά μάτια. Ποιος πρόσεξε όμως ότι τα παπούτσια της ήταν βρώμικα;

H Έφη που λίγο νωρίτερα εμφανίστηκε με το σκισμένο παντελόνι. Από το κακό της μάλλον έψαξε τρόπο να εκδικηθεί.

Κορίτσια, είναι τόσο δύσκολο τελικά το styling; Κουράγιο, μην πτοείστε και τσεκάρετε πάντα τα ρούχα να είναι καθαρά και χωρίς τρύπες.

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς άγχωνε τους δικαστές και πριν βγουν για την απόφαση, χτενίζονταν και αρωματίζονταν (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This