Η «Δεβόρα», η Χαρά Παππά, η Αννίτα Ναθαναήλ και η κόρη της ντύθηκαν… νυφούλες

Must Read

Όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει η «Δεβόρα». Μπορεί η Νίκη Σερέτη, η οποία υποδύθηκε απολαυστικά την οικιακή βοηθό του «Δόγκανου» στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ», να μην έχει παντρευτεί ακόμη, ωστόσο πρόσφατα φόρεσε νυφικό στην πασαρέλα. Και ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει αφοσιωθεί στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε η σχεδιάστρια μόδας Φανή Κατσανού να πάρει μέρος ως guest star στο bridal show της στο Ζάππειο Μέγαρο.

Βέβαια, το πιο θερμό χειροκρότημα ακούστηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα η Νίκη Σερέτη. Κομψή, γοητευτική και σέξι, η γνωστή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ίσως το πιο ωραίο νυφικό της σχεδιάστριας. Ένα νυφικό, που ενδεχομένως θα επέλεγε και η ίδια αν αποφάσιζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά, έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να ακολουθήσει αυτή την τακτική και στον γάμο της, όταν και αν έρθει η ώρα η καλή!

Στο ίδιο σόου περπάτησε και η Χαρά Παππά, η οποία φόρεσε εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες με την υπογραφή της Στάλως Θεοδώρου. Ωστόσο μια επαγγελματική υποχρέωση κράτησε μακριά από την Ελλάδα τον σύντροφό της Μπουράκ Χακί, γνωστό Τούρκο ηθοποιό.

Μπορεί να είχε προγραμματίσει να πετάξει στην Αθήνα για να την απολαύσει ντυμένη νυφούλα στο catwalk, τελικά όμως περιορίστηκε στα βίντεο και στις φωτογραφίες από το show που του έστειλε η ίδια. Πάντως, η πρώην παίκτρια του «GNTM 2», μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι κουμπάρες στον γάμο τους θα είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κέισι Μίζιου.

Επιπλέον, η Ναθαναήλ και η μικρή της Τερέζα περπάτησαν για πρώτη φορά μαζί στο catwalk επιβεβαιώνοντας την σοφή παροιμία… «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».

Η Τερέζα όπως και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Σύνθια, ακολουθούν επάξια τα χνάρια της διάσημης μητέρας τους, η οποία έλαμψε στα νιάτα της στα fashion shows, κάνοντας καριέρα στο μόντελινγκ και μετά στην τηλεόραση. Αννίτα και Τερέζα πιάστηκαν χέρι χέρι και περπάτησαν στο catwalk με δημιουργίες του brand Complice της Στάλως Θεοδώρου, παραδίδοντας μαθήματα στιλ.

Μητέρα και κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού που παρακολούθησε την επίδειξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή κόρη της Αννίτας συμμετείχε φέτος και στο Fashion Week που έγινε πριν από λίγους μήνες, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια από τους ειδικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This