4-8-2020

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φιλοδοξεί να οδηγήσει τους ONE στη Eurovision, με το… χαρούμενο νέο του τραγούδι! (video)

Οι ONE, το δημοφιλές boyband με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που για μια 5ετία κατάφερε να μεσουρανήσει στην εγχώρια ποπ μουσική σκηνή, θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision!

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης του boyband με αφορμή την επανασύνδεσή τους, και, με την ευκαιρία, τους ρώτησε για το τραγούδι που έστειλαν στην ΕΡΤ για τη Eurovision, για τον ανταγωνισμό με τους συνυποψηφίους τους (Στεφανία Λυμπερακάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου), αλλά και για τη σχέση τους με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον άνθρωπο που ίδρυσε, αλλά και αποφάσισε για τη… λήξη των ONE.

ONE 2020

«Έγραψε ο Κωνσταντίνος ένα πολύ ωραίο, μπιτάτο, χαρούμενο, ωραίο hit, με ελληνικό στίχο και έρχεται μια ωραία Πέμπτη και μας λέει, “έχω αυτό το τραγούδι, θέλετε να έρθετε εσείς να τραγουδήσετε ως guest και να δούμε πώς θα πάει;” Μια χαρά, το κάναμε, κάναμε και το βιντεοκλίπ. Έρχεται μια άλλη ωραία Πέμπτη και μας λέει “το τραγούδι άρεσε πάρα πολύ στην εταιρεία του, τη Minos EMI, και θέλει να το στείλει στην ΕΡΤ σαν πρόταση για τη Eurovision για φέτος. Θέλετε; Γουστάρετε;” Κι εμείς απαντήσαμε “με χίλια”», δήλωσαν, μεταξύ άλλων, οι ONE, δια στόματος του Φίλιππου Κωνσταντίνου.

Δείτε επίσης: Η Στεφανία Λυμπερακάκη, το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision (video)

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ