Οι ONE ξανά μαζί με τραγούδι για τη Eurovision

Must Read

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη Eurovision, οι ONE φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε μία ακόμα συμμετοχή στο δημοφιλή διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Η φωλιά των ΚουΚου», το πάλαι ποτέ επιτυχημένο συγκρότημα έχει ετοιμάσει ήδη ένα τραγούδι για τον φετινό διαγωνισμό και το έχει στείλει στην ΕΡΤ προκειμένου οι ιθύνοντες να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανάθεσης της ελληνικής αποστολής σε εκείνους.

https://youtu.be/g19vYNR53Ts

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Γρόσης είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor (video)

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ είχαν καταλάβει την 6η θέση για λογαριασμό της Κύπρου το 2002 με το τραγούδι “Gimme”.

Η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στα τέλη Μαΐου.

Το χρονικό της διάλυσης των ONE

Οι ΟΝΕ δημιουργήθηκαν το 1999 από τον Γιώργο Θεοφάνους και αποτελούνταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.

Το πρώτο τους album είχε ως τίτλο το όνομά τους και το τραγούδι που έκανε μεγάλη επιτυχία ήταν το «Πρώτη μου φορά». Το 2003 αποχωρεί από το συγκρότημα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, προκειμένου να ακολουθήσει σόλο καριέρα και την θέση του παίρνει ο Δήμος Μπέκε.

Στα τέλη του 2004 φαινόταν ότι το τέλος έρχεται σιγά σιγά για τους ONE και λίγους μήνες μετά το συγκρότημα διαλύθηκε.

Οι ONE τότε:

One

Οι ONE τώρα:

ONE

Το ερώτημα φυσικά που γεννάται είναι το εξής: αν οι ONE εν τέλει πάνε στη EuroVision, frontman του συγκροτήματος θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ή ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος αντικατέστησε τον πρώτο όταν αυτός αποχώρησε από το συγκρότημα το 2003;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This