Το «παράπονο» της Βίκυς Καγιά για την κόρη της: «Η Mπιάνκα με έχει κάνει… ρόμπα στο σχολείο της!» (video)

Must Read

Το «Shopping Star» συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά, με αξιοσημείωτη επιτυχία, καθώς έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών του Star, ενώ, φέτος, ειδικά, ετοιμάζει ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις!

Αυτό, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Kαγιά στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια του Shopping Star, προκειμένου να εκμαιεύσει όσα μπορούσε περισσότερα από τη δημοφιλή παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε υπερήφανη που το «απόλυτο παιχνίδι μόδας» συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.

Αναφερόμενη, εξάλλου, στο «μυστικό της επιτυχίας» της εκπομπής, είπε πως δεν είναι άλλο από την ομαδική δουλειά, αλλά και την αγάπη για το συγκεκριμένο project. Επιπλέον, αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και… ζευγάρια!

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Υπάρχουν άντρες που έχουν πολύ έντονη γνώμη στην εμφάνιση της γυναίκας τους», είπε η Καγιά στην Τζώρτζια Γεωργίου, ενώ, στη συνέχεια, η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε για την κόρη της, Μπιάνκα: «Η κόρη μου με έχει “δώσει” στο σχολείο. “Η μαμά μου κάνει το Shopping Star, όμως δεν φοράει τα ρούχα και τα κραγιόν που βλέπετε εκεί, Όλο φοράει μπιτζάμες στο σπίτι”. Ρόμπα!»

Διαβάστε επίσης: Η Κάτια Ζυγούλη περιγράφει πρώτη φορά τις στιγμές τρόμου που έζησε ο πατέρας της στο Μάτι (video)

Και συνεχίζοντας, ανέφερε πως η Μπιάνκα «Φοράει τα ρούχα μου, τα έχει φορέσει όλα και μάλιστα τα σετάρει πολύ ωραία. Μάλιστα μια μέρα είχε πάρει και τον αδερφό της, τον Κάρολο, και τον είχε ντύσει, του είχε φορέσει κορώνα και ό,τι μπορείς να φανταστείς!»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις της Βίκυς:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This