Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει με «όλα τα δάκρυα» και την «αγάπη της ζωής του» (video)

Must Read

Το νέο, εντυπωσιακό βιντεοκλίπ του Αντώνη Ρέμου για το τραγούδι του «Όλα τα δάκρυα» κυκλοφόρησε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

H μπαλάντα σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη έκανε πρεμιέρα σήμερα, 17 Ιανουαρίου, στο κανάλι της Panik Recordos στο YouTube, με το κομμάτι να παραμένει σταθερά στο top 10 του ελληνικού official Airplay Chart by Media Inspector. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αράχοβα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα και διήρκεσαν δύο μέρες.

Όσο για τον Αντώνη, θα συνεχίσει τις sold out εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 25 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τη μεγάλη χειμερινή περιοδεία του με τίτλο «Live Experience Tour 2020» και αφετηρία την Αθήνα, στο στάδιο Τae Κwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου.

Η αγαπημένη του Υβόννη δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία του συζύγου της γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο: «Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου»!

Δείτε επίσης: Η Ειρήνη Καζαριάν, οι φοβίες με τους δημοσιογράφους και μια παραπονεμένη «τραγιάσκα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This