Σάββατο 12/6/2021

Ο Χιου Γκραντ και ο Μάθιου ΜακΚόναχι κανόνισαν για τους γονείς τους… ραντεβού στα τυφλά! (video)

Ρόλους «προξενήτρας» έχουν αναλάβει ο Χιου Γκραντ και ο Μάθιου ΜακΚόναχι, στην προσπάθειά τους να… αποκαταστήσουν τους ηλικιωμένους γονείς τους.

Οι συμπρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Γκάι Ρίτσι «The Gentlemen» κανόνισαν ένα ραντεβού «στα τυφλά» για την ερχόμενη εβδομάδα, ανάμεσα στον 91χρονο πατέρα του Γκραντ και στην 88χρονη μητέρα του Μακόναχι, ελπίζοντας να αναπτυχθεί «καυτή χημεία» μεταξύ τους!

ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΡΕΙ ΓΚΡΑΝΤ
ο Χιου Γκραντ με τον πατέρα του Τζέιμς Μάρεϊ Γκραντ

«Ο πατέρας του είναι 91, η μητέρα μου 88. Θα βγουν. Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν και πιθανότατα δεν θα τους δούμε για το υπόλοιπο της βραδιάς», είπε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ο Μακόναχι στο «Entertainment Tonight», με τον Γκραντ να επιβεβαιώνει ότι, πράγματι, τους έκαναν «προξενιό».

ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι με τη μητέρα του Κέι και την σύντροφό του Καμίλα Άλβες

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι έχει μιλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν για την αδυναμία που έχει η μητέρα του, Κέι, τόσο στον ίδιο όσο και στην τέχνη της υποκριτικής, καθώς ήθελε και η ίδια να γίνει σταρ του κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης: Η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ έχασε 20 ολόκληρα κιλά, χάρη σε δίαιτα… Γκούντις!

Παλιότερα, μάλιστα, συνήθιζε να παρεμβαίνει στις συνεντεύξεις του, να τον επισκέπτεται στα γυρίσματα και να καλεί δημοσιογράφους στο πατρικό του, για να τους δείξει πού κοιμόταν ο γιόκας της, όταν ήταν… μικρός!

Δείτε το trailer από το «The Gentlemen»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ