Τρίτη 15/6/2021

Η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ έχασε 20 ολόκληρα κιλά, χάρη σε δίαιτα… Γκούντις!

Η Αντέλ κατάφερε να μείνει… η μισή και να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά, χάρη στη σκληρή δίαιτα που ακολούθησε, σε συνδυασμό, βέβαια, με εντατική άσκηση!

Το θέαμα είναι τόσο εντυπωσιακό, ώστε οι φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία, χάρη στις συμβουλές της προσωπικής της γυμνάστριας, μπόρεσε και έχασε περισσότερα από 20 κιλά το τελευταίο διάστημα, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

ΑΝΤΕΛ ΑΔΥΝΑΤΗ
Η Αντέλ σήμερα

Σύμφωνα με τη «Sun», και κατά τα λεγόμενα της Καμίλα Γκούντις, που ανέλαβε την αλλαγή στην εμφάνιση της Αντέλ, η απώλεια βάρους οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δίαιτα Sirtfood: ένα διατροφολόγιο, βάσει του οποίου μπορείς να καταναλώσεις συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία ενεργοποιούν μια ομάδα πρωτεϊνών στο σώμα, που ονομάζονται sirtuins (SIRTs), οι οποίες λέγεται ότι ενισχύουν τον μεταβολισμό και μειώνουν τη φλεγμονή.

ΚΑΜΙΛΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ
Καμίλα Γκούντις

Διαβάστε επίσης: Σαν δυο σταγόνες νερό: Όταν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ο γονιός και ποιος το παιδί

«Το 90% της απώλειας βάρους της Αντέλ είναι από δίαιτα και, φυσικά, βοηθά και η άσκηση», εξήγησε η Γκούντις και πρόσθεσε: «Κάνουμε pilates, όχι όμως κάτι επίπονο. Αλλωστε, (η Αντέλ) δεν είναι μεγάλος λάτρης της… άθλησης».

ΑΝΤΕΛ
Η Αντέλ πριν τη δίαιτα

Όπως σημειώνουν, πάντως, οι ειδικοί διατροφολόγοι και διαιτολόγοι, καμία δίαιτα που να μην συνδυάζεται με άσκηση δεν είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα.

Δείτε την απίθανη (με ή χωρίς «έξτρα» κιλά) Αντέλ να ερμηνεύει ζωντανά το τζεϊμσμποντικό «Skyfall», στην οσκαρική απονομή του 2013:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ