H φωτογραφία της Νταϊάνα στην ΄Υδρα «έχτισε» την αυτοκρατορία του Χρήστου Ζαμπούνη

Must Read

Μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα από την επίσκεψή της στην΄Υδρα, επέφερε τόσα πολλά χρήματα στον εκδότη, Χρήστο Ζαμπούνη, που όπως δήλωσε έχτισε με αυτά τον εκδοτικό του οίκο, αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Είχα την τύχη, όταν ήμουν στην Ύδρα, να με ειδοποιήσει ο φωτογράφος του νησιού που έβγαζε τους ανθρώπους που έβγαιναν από τα κρουαζιερόπλοια, και με πήρε να μου πει ότι είναι η Νταϊάνα στο λιμάνι. Ήμουν σε μια παραλία, δεν ξέρω πώς πήγα, κολυμπώντας, με ανεμόπτερο… Είχε φύγει η Νταϊάνα, αλλά αυτός την είχε φωτογραφίσει. Με αυτή τη φωτογραφία που έγινε εξώφυλλο στη Sun, στην Daily Mail. Με τα χρήματα από αυτές τις πωλήσεις, μπόρεσα και έκανα τον εκδοτικό οίκο», δήλωσε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Δείτε επίσης: Φαίδρα Δρούκα: Σ’ένα διαζύγιο πιο ευτυχισμένη είναι η γυναίκα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This