Ξεκάθαρη η Σπυροπούλου για το «My Style Rocks»: «Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην, τον αγάπησα αλλά πάω παρακάτω» (video)

Must Read

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη του νέου κύκλου του “My Style Rocks” μίλησε για το δημοφιλές show η πρώην παρουσιάστριά του, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η διάσημη παρουσιάστρια ερωτηθείσα για το ριάλιτι μόδας ξεκαθάρισε πως παρόλο που ήθελε να είναι κομμάτι του και φέτος, δεν πειράχθηκε από την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη για την παρουσίασή του.

«Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω.

Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου. Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το My Style Rocks το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά και δεν σημαίνει ότι έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια. Με τους συνεργάτες μου έχω φανταστική επαφή, προχθές ήμουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην Άννα Βίσση. Με τους ανθρώπους της παραγωγής ανταλλάξαμε ευχές όπως κάθε χρόνο. Δεν είμαι εγώ, οκ, για κάποιους λόγους. Ο καθένας κάτι σκέφτεται για να φτιάξει μια εκπομπή. Από κει και πέρα, ναι, είδα την πρεμιέρα για να έχω μια άποψη», τόνισε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είδα που άλλαξαν το πλατό, την καινούργια επιτροπή, τον Στέλιο πως είναι μέσα σε όλο αυτό και φυσικά την Κατερίνα που είναι μια κούκλα. Είναι κάτι άλλο, αυτό που ήθελαν κιόλας να πετύχουν.

Δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί την έκανα αυτή την εκπομπή. Πως μπορώ να είμαι αντικειμενική; Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην! Τον αγάπησα, δέθηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του αλλά είναι πρώην και η ζωή μου δείχνει ότι έχω να κάνω κάτι άλλο».

Δείτε επίσης: Δωροθέα Μερκούρη: «Είμαι πάντα ανοιχτή στο να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This