Δωροθέα Μερκούρη: «Είμαι πάντα ανοιχτή στο να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ» (video)

Must Read

Στα σοκάκια της γραφικής Πλάκας περιπλανήθηκαν η Δωροθέα Μερκούρη και η Άννα Πρέλεβιτς, με την πρώτη να ανοίγει την καρδιά της στη δεύτερη για τις ανάγκες της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός με το ιταλικό ταμπεραμέντο, τριγυρίζοντας στα σοκάκια της αγαπημένης της γειτονιάς στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στη ρεπόρτερ του Open για τη σχέση της με το χρόνο, τις κορούλες της, αλλά και για τον έρωτα.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

«Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχω ρυτίδες. Θα έχω ρυτίδες, γιατί γελάω πάρα πολύ, έχω πάρα πολλές εκφράσεις και τα ζω όλα πολύ έντονα. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να μου συμβεί, είναι να μην είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη μες στη μέρα μου, γιατί αυτό σίγουρα θα με γεράσει πολύ πιο γρήγορα από μια ρυτίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

«Νομίζω ότι είμαι 32 χρονών», σχολίασε με χαμόγελο η μελαχρινή καλλονή στην ερώτηση πόσο χρονών νιώθει. «Πια δεν μπορώ να τρώω τίποτα τα βράδια. Θα το δεχτώ και αυτό σαν αλλαγή της ηλικίας και θα το αγαπήσω», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στις συνήθειες που αλλάζουν μεγαλώνοντας.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

«Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής σε μικρότερη ηλικία», δε δίστασε να παραδεχτεί η Δωροθέα, συμπληρώνοντας πως «τα τελευταία πέντε χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου, θα έλεγα πως έχω αποκτήσει μια αυτοπεποίθηση».

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΟΡΕΣ
Η Δωροθέα Μερκούρη με τις κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία

«Οι κόρες μου δεν αντιλαμβάνονται την ομορφιά τους. Δεν θεωρούν ότι είναι πανέμορφες», σχολίασε η μελαχρινή καλλονή, αναφερόμενη στην Ηλέκτρα και τη Γαία, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι καλό, γιατί δεν είναι μόνο η ομορφιά αυτό που χρειαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει «αγουροξυπνημένη και αχτένιστη», βάζοντας τα γυαλιά στις… περιποιημένες!

Όσον αφορά, τέλος, στη σχέση της με τον έρωτα, αλλά και τις πληγές του, η Δωροθέα εκμυστηρεύτηκε πως έπεφτε πάρα πολύ στα πατώματα, όταν ήταν μικρή. «Τα ζω όλα με πάρα πολύ πάθος. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι πάντα ανοιχτή στον έρωτα. Πάντα ανοιχτή στο να ξαναερωτευτώ και να ξαναπληγωθώ και να ξαναζήσω όλο αυτό που δεν ξέρουμε ποτέ που θα καταλήξει…».

https://youtu.be/1J7Uc2WbJsw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This