Σάββατο 19/6/2021

Μαρία Καζαριάν και Αμίνα Χακίμ ξέφυγαν πάλι με σχόλια για…βασικές (video)

Έχετε καταλάβει ότι Μαρία Καζαριάν και Αμίνα Χακίμ αποτελούν το δίδυμο της «φαγωμάρας» με τους άσσους και τα κακεντρεχή σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η Αμίνα λοιπόν στη σημερινή της εμφάνιση πηγαίνει στο μαγαζί της στον Βόλο και μετά για ένα ποτό χαλαρό με τον σύζυγό της. Η Μαρία Καζαριάν έδωσε 2 βαθμούς στην Αμίνα γιατί δεν της άρεσε λέει καθόλου ο συνδυασμός. «Τιμή μου που δεν σου αρέσει» απάντησε η Αμίνα με την Καζαριάν να αναφωνεί «ουαου τι είπε τώρα» και να γελάει ειρωνικά.

Ο διάλογος συνεχίστηκε με την Αμίνα να κατηγορεί την Καζαριάν ότι κάνει συνέχεια τα ίδια ντυσίματα αλλά η μάχη έφτασε στο αποκορύφωμα της όταν η Αμίνα εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή.

Όταν λοιπόν ο κύριος Κουδουνάρης σχολίασε ότι θέλει κάτι παραπάνω από την Αμίνα γιατί αυτό «είναι στα όρια του basic» για εκείνη αφού την έχουν συνηθίσει πιο εντυπωσιακή, εκείνη απάντησε «το ήξερα πριν έρθω, γι αυτό είπα στην Μαρία (Καζαριάν) ότι θα έπρεπε να της αρέσει η εμφάνιση μου».

«Whaaat? Eννοείς ότι εγώ είμαι basic;» ρώτησε η Καζαριάν με τους κριτές να… ψάχνονται (λες και δεν ξέρουν) τι συμβαίνει με τις δύο παίκτριες και είναι «στα μαχαίρια»…

Δείτε επίσης: Nέες παίκτριες και νέοι κανόνες στο My Style Rocks (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ