Nέες παίκτριες και νέοι κανόνες στο My Style Rocks (video)

Must Read

Αλλαγές στο παιχνίδι μόδας του «My Style Rocks» με νέες παίκτριες και νέους κανόνες.

Η Κατερίνα Στικούδη παρουσίασε σήμερα δύο νέα πρόσωπα που εισβάλουν στο παιχνίδι με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση της Λένας Χαριζόπουλος την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αλλαγές στον τρόπο βαθμολογίας.

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου που υπήρξε διάσημο μοντέλο στα 90s και είχε αφοσιωθεί τόσα χρόνια στην οικογένεια και το παιδί της, έκανε δυνατό comeback και επιστρέφει στις οθόνες μας.

H Ζάννα Σίριακ  ή αλλιώς Τζένη Κωνστάντου που είναι το πραγματικό της όνομα, είναι blogger ασχολείται και με το styling. 

Επιπλέον μετά την πρώτη γνωριμία με τα νέα πρόσωπα του παιχνιδιού, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε  ότι κάθε μέρα οι παίκτριες θα δίνουν έξτρα βαθμό σε μια από τις  δύο παίκτριες που έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα είναι χρήσιμος για το Gala της Παρασκευής. Ενώ η κοπέλα που θα έχει αθροιστικά την μεγαλύτερη βαθμολογία της εβδομάδας, θα κερδίσει και τα 2.500 ευρώ.

Δείτε επίσης: To μήνυμα της Αμαλίας Κωστοπούλου για την δεύτερη οικογένειά της στο Λος Άντζελες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This