Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Από το… ασανσέρ (και την αγκαλιά) του Βαλάντη, στο «My Style Rocks 3»! (video)

Must Read

    • Μία «φίλη από τα παλιά» μπήκε τη Δευτέρα 20/1, στο «My Style Rocks 3», κάνοντας κάποιους από εμάς να αναπολήσουμε τη δεκαετία του ’90, η οποία αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, και τη… χρυσή εποχή του ελληνικού modelling!

Η εγχώρια βιομηχανία της μόδας βρισκόταν σε ακμή, με τους σχεδιαστές να είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και τα ίδια τα μοντέλα να έχουν μία αυθεντικότητα, καθώς η κάθεμιά τους διέθετε κάτι που τη διαφοροποιούσε από τις υπόλοιπες.

ΑΝΤΖΥ ΑΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ on the cover of STATUS MAG #1995 GREEK MODELS ISSUE

Μία από αυτές ήταν και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία, μετά από πολλά χρόνια, έμελλε να ξαναβαδίσει σε πασαρέλα, αν και αρκετά διαφορετική σε σχέση με «τότε»: εκείνη του «My Style Rocks»!

ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η 43χρονη, σήμερα, Άντζυ, η οποία, όπως λέει στο βίντεο της (αυτο)παρουσίασής της, μπήκε από πολύ μικρή στον χώρο του modelling (στα 16 της, για την ακρίβεια).

ΑΝΤΖΙ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΚΑΡ ΝΤΕ ΛΑ ΡΕΝΤΑ

Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα την (ανα)γνωρίζουν από τη συμμετοχή της στο mega hit του Βαλάντη «Στο ασανσέρ», η οποία (την) οδήγησε και σε μια μακροχρόνια σχέση με τον εν λόγω καλλιτέχνη.

ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ

Στην πορεία, η Άντζυ άφησε οριστικά πίσω της τις πασαρέλες, γνώρισε και παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο, ενώ εμπλούτισε την καριέρα της με ένα «μακροσκελές» πέρασμα από τον «Πρωινό Καφέ», όπου, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της «ήταν το τελείωμα, αλλά έμεινα αρκετά χρόνια και ήμουν με την Ελένη Μενεγάκη, τον Κωνσταντίνο Κασπίρη, όλη την ομάδα, όλο το team».

Δείτε επίσης: Nέες παίκτριες και νέοι κανόνες στο My Style Rocks (video)

Πλέον έχει το δικό της e-shop, μέσω του οποίου διαθέτει τα κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι, καθώς, όπως λέει, θέλει να τη γνωρίσουμε από την αρχή, αλλά ως σχεδιάστρια, πλέον.

ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Δείτε την Άντζυ Ανδριτσοπούλου να μάς (ξανα)συστήνεται, με δικά της λόγια:

Και τώρα… ας πάρουμε το ασανσέρ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This