Ο Ozzy αποκάλυψε ότι έχει Πάρκινσον: «Με ρίχνει το γεγονός ότι δεν μπορώ να στηρίξω πια την οικογένειά μου!» (video)

Must Read

Ο Ozzy Osbourne, ένας από τους θρυλικότερους rockers της γενιάς του, αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον, κάτι που τον έχει καταβάλει σχεδόν ολοκληρωτικά.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Good Morning America» του δικτύου ABC, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο και μάνατζέρ του Σάρον, παραδέχτηκε πως αδυνατεί, πλέον, να κρύψει τα προβλήματα υγείας του και πως υποφέρει από φρικτούς πόνους.

ΟΖΖΥ SHARON

Ο 71χρονος πια Ozzy, δήλωσε ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν ο χειρότερος της ζωής του, με συνεχείς πόνους και πως το πρόβλημα υγείας του ξεκίνησε από ένα ατύχημα από πτώση που είχε πέρυσι, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει επέμβαση. Οι γιατροί, πάντως, δεν είναι, ακόμη, σίγουροι για τον αν ευθύνεται η πτώση ή η επέμβαση για την επιδείνωση της υγείας του.

ΟΖΖΥ

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής των Black Sabbath είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει, καθώς κάποιοι τον έχουν «πεθάνει» ήδη και ήθελε να είναι ειλικρινής προς τους θαυμαστές του.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και μάλλον αυτό επηρέασε όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή…». Μην μπορώντας να συνεχίσει την πρόταση, μπήκε μπροστά η σύζυγός του Σάρον και είπε: «Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου».

ΟΖΖΥ

Διαβάστε επίσης: Διάσημος μουσικός της folk ζήτησε συγνώμη από το κοινό, έκλεισε τα μάτια του και… πέθανε επί σκηνής! (video)

«Δεν πρόκειται για “θανατική καταδίκη”, αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη», καταλήγει η Σάρον.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This