«Καρφιά» Σπύρου Μπιμπίλα στην Ελένη Ανουσάκη:«Ήσουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ξέρεις»

Must Read

Με μια επιστολή γεμάτη «καρφιά» απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας στα «πυρά» που εκτόξευσε εναντίον του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, την περασμένη Παρασκευή.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε στο Rex την περασμένη εβδομάδα για τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έκαναν διεθνή καριέρα. Ωστόσο, η σπουδαία πρωταγωνίστρια, η οποία ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αποχώρησε προτού βραβευτεί, λέγοντας ότι είχε ένα ραντεβού, ενώ στη συνέντευξή της που ακολούθησε υπήρξε ιδιαιτέρως αυστηρή με τους ιθύνοντες του ΤΑΣΕΗ κάνοντας λόγο για έλλειψη οργάνωσης και διατυπώνοντας άλλα αιχμηρά σχόλια.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω της επιστολής που έστειλε στην «Espresso», αφού πρώτα ευχαριστεί την Ελένη Ανουσάκη για τα κολακευτικά λόγια που είπε στην ίδια συνέντευξη για τον ίδιο και τον αγώνα που κάνει ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, στη συνέχεια χαρακτηρίζει «άκομψη» και «αυστηρή» την κριτική που έκανε για την εκδήλωση του ΤΑΣΕΗ στο Rex. «Εμείς, αγαπητή μας Ελένη, δεν μοιράζαμε βραβεία όπως λες, ως άλλο Αθηνόραμα ή Κορφιάτικα, αλλά τιμήσαμε και το διευκρινίσαμε αυτό, όλους τους συναδέλφους ζώντες και νεκρού, που κάτι μικρό ή μεγάλο, σημαντικό ή μη, έκαναν έξω από την πατρίδα μας» αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δυστυχώς ήρθες αργά»

Και συνεχίζει: «Δεν μοιράζαμε βραβεία στη θεία μας, όπως γράφηκε. Θέλαμε να τιμήσουμε κι εσένα, αλλά δυστυχώς ήρθες αργά, αφού είχε αρχίσει η εκδήλωση, κι έτσι δεν άκουσες ότι στον λόγο μου αναφέρθηκα και στη σπουδαιότητα της αίθουσας του Rex που με τόση αγάπη μάς παραχώρησε ο διευθυντής Δ. Λιγνάδης και το άξιο Δ.Σ. του Εθνικού. Επίσης έφυγες νωρίς, οπότε είδες πολύ μικρό τμήμα της εκδήλωσης που σκοπό είχε να τιμήσει και σένα. Οπότε αυτό δεν είναι από μόνο του προσβλητικό; Σε θέλαμε κοντά μας. Αν μιλάς για την κατάργηση της άδειας, μην ξεχνάς ότι έγινε επί ΠΑΣΟΚ στο οποίο ήσουν σημαντικό στέλεχος και 12 χρόνια βουλευτής. Αν μιλάς για κομματικοποίηση του ΣΕΗ, γιατί δεν παροτρύνεις όπως εγώ όλους τους ηθοποιούς να έρθουν να ψηφίσουν ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί; Αν θεωρείς ότι χρειαζόταν κάποια προσωπικότητα ως παρουσιαστής, τα μέλη του Δ.Σ. δεν σε εμπνέουν ως προσωπικότητες; Επίσης αν κάποιος φίλος μας έπεσε, δεν φταίει η εκδήλωση γι’ αυτό. Πάντως σε ευχαριστούμε που ήρθες, αλλά να ξέρεις ότι οι νεότεροι καλλιτέχνες χρειάζονται πιο πολύ την αγάπη και τη στοργή των παλιότερων. Όχι την αυστηρή κριτική τους» καταλήγει με νόημα ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Τα βιβλία του σχολείου για την Ιστορία είναι απαίσια! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This