Gingerbread: Εκτός από τον εαυτό του πλέον βάφει την μητέρα του αλλά και την Βίκυ Καγιά (video)

Must Read

Ένας από τους πιο εκκεντρικούς YouTuber, ο Gingerbread Bae με 73k followers, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μαζί με την μητέρα του.

O Gingerbread, ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Νικόλας, με χαλαρό ύφος εξομολογήθηκε πώς τα καλλυντικά της μητέρας του υπήρξαν κίνητρο για να ξεκινήσει να βάφεται, κάτι που όπως αποδείχθηκε στο πέρας του χρόνου δεν ήταν απλά ένα παιδικό καπρίτσιο αλλά μια κλίση στην τέχνη του μακιγιάζ.

Ο δημοφιλής (στις νεαρότερες ηλικίες) YouTuber που εξηγεί ότι η μεγαλύτερη πίεση και το πιο bullying του ασκήθηκαν από την ίδια του την μητέρα, με την ίδια να απαντάει: «Αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί. Το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και την κατανοούμε απόλυτα.

Ο ίδιος δηλώνει μελαγχολικός, θλιμμένος με μια τάση να απομονώνεται ενώ μίλησε και για τον χαμό του πατέρα του που τον επηρέασε έντονα αλλά εν τέλη τον έφερε πιο κοντά με την μητέρα του.

Ο νεαρός Gingerbread μίλησε για την συνεργασία του με την Βίκυ Καγιά που αφέθηκε στα χέρια του για να την βάψει ενώ επόμενος «στόχος» του είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» Σπύρου Μπιμπίλα στην Ελένη Ανουσάκη:«Ήσουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ξέρεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This