«Άλωσαν» το Λονδίνο οι κολλητές Τσάνταλη, Σωτηροπούλου και Σολωμού! (video)

Must Read

Στο Λονδίνο βρέθηκαν για μια σύντομη χειμερινή απόδραση η Μαρία Σολωμού, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Κατρίνα Τσάνταλη και οι τρεις κολλητές το διασκέδασαν όσο… φαντάζεστε!   

Οι δύο ηθοποιοί και η γνωστή επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο παρεάκι, που, όποτε συναντηθεί, το μόνο σίγουρο είναι πώς θα περάσουν τέλεια. Μάλιστα, για να μας αποδείξουν πόσο τέλεια τα περνάνε, φροντίζουν να ανεβάζουν στο προσωπικά τους προφίλ στο Instagram φωτογραφίες και βιντεάκια από τις απίθανες κοινές περιπέτειές τους.

https://vimeo.com/386502368

https://vimeo.com/386502404

Κάτι που συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, όπου βρέθηκαν παρέα στη βρετανική πρωτεύουσα για μια ολιγοήμερη χειμερινή απόδραση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα, ώστε να «γεμίζουν τις μπαταρίες τους», προκειμένου να επιστρέψουν ανανεωμένες και με ανεβασμένη διάθεση.

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι γεμάτες χιούμορ αναρτήσεις τους από τις… λονδρέζικες περιπέτειές τους, είναι ικανές να ανεβάσουν και τη δική μας διάθεση!

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΛΟΝΔΙΝΟ ΨΟΦΟΚΡΥΟ

Δείτε επίσης: Σπανούλης – Χοψονίδου: H γέννηση του έκτου παιδιού, έφερε και τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This