Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

H σοκαριστική αποκάλυψη της κληρονόμου της οικογένειας Τσάνταλη για την υγεία της (video)

Επιχειρηματίας, συγγραφέας, φιλόζωη και ανάδοχος παιδιού, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κατρίνα Τσάνταλη. Η όμορφη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας Οινοποιών έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 19.

Η Κατρίνα είχε πάρει την απόφαση τα παιδικά της βιβλία, να κυκλοφορήσουν και σε σύστημα Μπραϊγ, γραφή που απευθύνεται σε άτομα που έχουν χάσει την όραση τους.

Η ίδια όπως αποκάλυψε, όταν ήταν 19 χρονών διαγνώστηκε με μια ασθένεια στα μάτια, για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Όπως ανέφερε «πήγα για μία τυπική εξέταση σε οφθαλμίατρο, γιατί νόμιζα ότι είχα μυωπία, μέχρι που με κράτησαν 7 ώρες.»

Τότε ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, χαρακτηριστικά ανέφερε: «μου είπε ότι μέχρι τα 28 μου θα έχω χάσει την όραση μου και στα δύο μου μάτια».

Η συγγραφέας ανέφερε ότι τον πρώτο καιρό είχε πανικοβληθεί και κοιμόταν με ανοιχτά τα φώτα. Βέβαια δήλωσε τυχερή, διότι όταν έψαξε περισσότερο το πρόβλημα υγείας της έμαθε ότι, τελικά το πρόβλημα περιορίζεται στο ένα μάτι και βλέπει κανονικά, διότι κάνουν ισορροπία μεταξύ τους τα μάτια.

Πλέον όπως δήλωσε δεν το σκέφτεται παρά μόνο μία φορά το χρόνο που πηγαίνει στο γιατρό για τις τυπικές εξετάσεις της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ