H σοκαριστική αποκάλυψη της κληρονόμου της οικογένειας Τσάνταλη για την υγεία της (video)

Must Read

Επιχειρηματίας, συγγραφέας, φιλόζωη και ανάδοχος παιδιού, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κατρίνα Τσάνταλη. Η όμορφη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας Οινοποιών έδωσε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 19.

Η Κατρίνα είχε πάρει την απόφαση τα παιδικά της βιβλία, να κυκλοφορήσουν και σε σύστημα Μπραϊγ, γραφή που απευθύνεται σε άτομα που έχουν χάσει την όραση τους.

Η ίδια όπως αποκάλυψε, όταν ήταν 19 χρονών διαγνώστηκε με μια ασθένεια στα μάτια, για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Όπως ανέφερε «πήγα για μία τυπική εξέταση σε οφθαλμίατρο, γιατί νόμιζα ότι είχα μυωπία, μέχρι που με κράτησαν 7 ώρες.»

Τότε ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πάσχει από μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, χαρακτηριστικά ανέφερε: «μου είπε ότι μέχρι τα 28 μου θα έχω χάσει την όραση μου και στα δύο μου μάτια».

Η συγγραφέας ανέφερε ότι τον πρώτο καιρό είχε πανικοβληθεί και κοιμόταν με ανοιχτά τα φώτα. Βέβαια δήλωσε τυχερή, διότι όταν έψαξε περισσότερο το πρόβλημα υγείας της έμαθε ότι, τελικά το πρόβλημα περιορίζεται στο ένα μάτι και βλέπει κανονικά, διότι κάνουν ισορροπία μεταξύ τους τα μάτια.

Πλέον όπως δήλωσε δεν το σκέφτεται παρά μόνο μία φορά το χρόνο που πηγαίνει στο γιατρό για τις τυπικές εξετάσεις της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This