Η Τάμτα και το «My Zone» δεν έχουν σύνορα (video)

Must Read

Η Τάμτα ξεπερνά για ακόμη μία φορά τα ελληνικά σύνορα. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «My Zone», που μόλις κυκλοφόρησε, ντύνει μουσικά τη βελγική κωμική ταινία «Losers Revolution», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου.

Η δημοφιλής performer της pop σκηνής, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του διεθνούς single της «Sex with your Ex», που έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό, επιστρέφει με ακόμα ένα αγγλόφωνο τραγούδι, το οποίο θα «ταξιδέψει» τη φωνή της στα σινεμά του Βελγίου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπου θα προβληθεί η κωμωδία. Το «My Zone» είναι ένα trap τραγούδι με electro επιρροές και φέρει την υπογραφή των Boombamontana, ενώ ακούγεται ήδη στα επίσημα τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες.

Σημειώνεται πως το «Sex with your Ex» και το «My Zone» θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο αγγλόφωνο EP της Τάμτα, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από τη Minos EMI/Universal. Με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019 («Replay», «Señorita»), αλλά και με τις πρώτες γεύσεις του αγγλόφωνου EP της, είναι σίγουρο πως η Τάμτα θα συνεχίσει να τραβά το ενδιαφέρον της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς pop σκηνής τη χρονιά που διανύουμε.

Δείτε επίσης: Ελένη Πέτα: «Έδωσα στον γιο μου το όνομα του αδελφού μου που έχασα» (video)

https://www.youtube.com/watch?v=mRR3PWMzWDE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This