Τετάρτη 16/6/2021

Ο Κουδουνάρης τα έχωσε στη Μαρία Καζαριάν που δεν ήξερε τι σημαίνει «brunch» και της έδειξε την πόρτα (video)

Το «έλα να δεις» στο σημερινό My Style Rocks με τον Στέλιο Κουδουνάρη να βγαίνει έξω από τα (πολύ in fashion) ρούχα του με την παίκτρια Μαρία Καζαριάν.

Η Μαρία λοιπόν που στο σημερινό της concept ντύθηκε για να πάει για brunch με την αδερφή της, όταν έφτασε η ώρα να σταθεί μπροστά στην κριτική επιτροπή, πιάστηκε εντελώς αδιάβαστη. Που ακούστηκε! Να ντύνεσαι για concept που δεν ξέρεις καν τι σημαίνει.

«Μα ηρεμήστε λίγο, με στήνετε στον τοίχο, ένας κριτής είστε», αντεπιτέθηκε η Μαρία με ύφος στον κριτή που την ρώτησε βασικά πράγματα αλλά δεν ήξερε να απαντήσει τι θα φορούσε για παράδειγμα η ίδια της αδερφή που θα την συνόδευε.

«Μου φωνάζετε, υπάρχει και τρόπος για να τα πείτε» του επιτέθηκε η Μαρία ενώ εμείς απλά είδαμε μια αυστηρή κριτική από τον κ. Κουδουνάρη, που στο κάτω κάτω γι αυτόν τον ρόλο βρίσκεται εκεί.

«Ο τρόπος μου είναι αυτός», απάντησε ο κριτής. «Ναι αλλά είμαστε στην τηλεόραση», τον διέκοψε η Καζαριάν. «Κι εσύ θα μου μάθεις εμένα πώς πρέπει να είμαι στην τηλεόραση;» φούντωσε ο δύσμοιρος κριτής. «Εγώ δεν δέχομαι να μου φωνάζουν», συνέχισε η Καζαριάν, με τον κ. Κουδουνάρη να της δείχνει την έξοδο…

Το «κατσάδιασμα» συνεχίστηκε από τους κριτές και στις υπόλοιπες παίκτριες επειδή βαθμολογούν με δικά τους κριτήρια και όχι αξιοκρατικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ