Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος σαν φιλαράκια στα μπουζούκια

Must Read

Χωρισμένοι μεν, φιλαράκια δε και προσφάτως μαζί οι δυο τους στα μπουζούκια! Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργύροπουλο, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Το πρώην ανδρόγυνο, το οποίο έχει αποκτήσει και δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη, έχει πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2001, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, στηρίζει ο ένας τον άλλο και κάνουν και παρέα.

«Όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο, ήμασταν πολύ πολιτισμένοι. Στη διάρκεια υπήρξαν διακυμάνσεις, και μάλιστα πριν από περίπου έξι χρόνια δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση και δεν μιλούσαμε για κάποιο διάστημα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Open σε κοινή συνέντευξή τους πέρυσι. Επειδή έχουν πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό τους, πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να κάνουν μια βραδινή έξοδο μαζί και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πέρασαν μια χαρά.

Ντυμένοι και οι δύο σε total black outfit και κομψότατοι, εκείνος με κοστούμι κι εκείνη με δερμάτινο κολάν και δαντελένιο τοπ, απόλαυσαν το πρόγραμμα και τις επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών. Στα κλικ φαίνονται να συνομιλούν ευδιάθετοι, να πίνουν το ποτό τους, να γελούν μεταξύ τους, ενώ, όταν αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους, δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παράσχος: Ο ρόλος του παπά που δεν πήρε τελικά στο «Καφέ της Χαράς» και το διαζύγιο που δεν υπογράφει (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This