Κυριακή 13/6/2021

Τζόυς Ευείδη: «Είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης»! (video)

Με χείμαρρο ειλικρίνειας και αυτοσαρκασμού όπως έχει συνηθίσει να μιλάει δημόσια η αγαπημένη ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «the Tonight Show» και αποκάλυψε προσωπικές και επαγγελματικές πτυχές που δεν γνωρίζαμε.

Η τηλεοπτική «Σταυρούλα» από το «Καφέ της Χαράς» παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να γυριστεί ο νέος κύκλος της σειράς και ότι ξαφνιάστηκε όταν τελικά της το ανακοίνωσαν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. 

Η «αλέγκρα» ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί δεν της έκαναν ποτέ πρόταση γάμου: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης. Δε θα μπορούσα κάποιον που δεν αγαπάει τα ζώα, ή να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου. Πρόταση γάμου δεν μου έκαναν ποτέ. Ίσως και να έλεγα ναι. Δεν είναι κάτι που είχα επιδιώξει ο γάμος. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ήθελαν να βάλουν το νυφικό», ανέφερε η Τζόυς, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι πολλοί από αυτούς που της κάνουν προτάσεις για να βγουν είναι…γκέι.

Το πρόβλημα στην φωνή

Η ηθοποιός που ξεχώρισε με τους κωμικούς της ρόλους, μίλησε και για το πρόβλημα της φωνής της: «Η φωνή μου έχει πολλά προβλήματα. Έγινε πιο βραχνή λόγω χαλάρωσης των φωνητικών χορδών. Είναι από την κακή χρήση. Μου γράφουν πολλοί στο Instagram τι έχει πάθει η φωνή σας;. Ντρέπομαι λίγο. Αυτό θέλει επέμβαση. Προσπαθώ να αποφεύγω τα χειρουργεία, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το κοιτάξω κάποια στιγμή».

Δείτε επίσης: Μας τρόμαξε ο Ντίνος Καρύδης που σκέφτεται την αυτοκτονία επειδή κόπηκαν οι συντάξεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ