Κουδουνάρης σε Τόνια Κούμπα: «Μου θυμίζεις γαριδάκι»  (video)

Must Read

Το έχει πεθάνει στο «τρολ» αυτό το γλυκό κορίτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης αλλά δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι κάπου έχει δίκιο.

Η Τόνια Κούμπα που εμφανίστηκε με γούνα ίδια με αυτή του Chester Cheetah, μασκότ από τα γνωστά γαριδάκια, τα «άκουσε» από τον Στέλιο Κουδουνάρη αφού επέλεξε ένα σύνολο με όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί και φούστα που αν και όπως είπε ήταν το μικρότερο νούμερο, πάνω της έπεφτε τεράστια.

«Φαίνεσαι 1, 40. Τι βαθμό να σου βάλω τώρα; Μου θυμίζεις γαριδάκι» της είπε και η Τόνια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η κόντρα δεν άργησε να έρθει με την περσόνα του My Style Rocks να κατηγορεί τον Στέλιο Κουδουνάρη ότι εξαιτίας του και με τα σχόλια που της κάνει έχει γίνει cartoon στην τηλεόραση…. 

Η σημερινή νικήτρια που μας άρεσε πολύ ήταν η Κρίστεν:

Δείτε επίσης: Οι 12 φορές που διάσημες φόρεσαν το ίδιο φόρεμα και ήταν εντελώς διαφορετικές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This