Η Madonna ακύρωσε συναυλία στη Λισαβόνα… 45 λεπτά πριν από την έναρξή της, επειδή «άκουσε το σώμα της»! (video)

Must Read

Έξαλλοι έγιναν οι Πορτογαλέζοι fans της Madonna, καθώς η ντίβα της ποπ ακύρωσε τη συναυλία της στη Λισαβόνα, 45 λεπτά πριν από την έναρξή της!

Οι χιλιάδες θαυμαστές της που είχαν προμηθευτεί τα πανάκριβα εισιτήρια για το σόου της, έλαβαν ένα e-mail, το οποίο τους γνωστοποιούσε ότι η συναυλία στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας ακυρώνεται, χωρίς καμία εξήγηση από τους διοργανωτές.

Λίγο αργότερα, η Madonna ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram από τις πρόβες της προηγούμενης ημέρας, όπου, ως λεζάντα, έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη που αναγκάστηκα να ακυρώσω την αποψινή συναυλία, αλλά έπρεπε να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ»!

https://www.instagram.com/p/B7wLN17BCEE/?utm_source=ig_web_copy_link

Αυτή ήταν η όγδοη ακύρωση συναυλίας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας τουρνέ της διάσημης τραγουδίστριας. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Madonna είχε ακυρώσει την εμφάνισή της στο σόου του BAM (Brooklyn Academy of Music), στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, ενώ στα τέλη του περασμένου έτους ακυρώθηκε και η συναυλία της στο Μαϊάμι.

https://www.instagram.com/p/B7hETfAhc0F/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης: Aποχαιρετισμός στην μόδα από τον Jean Paul Gaultier

Η Madonna είχε υποστηρίξει τότε ότι υπέφερε από τρομερούς πόνους και, φοβούμενη την πρόκληση ανεπανόρθωτης ζημιάς κατά τη διάρκεια του σόου της, προχώρησε σε ακόμα μία ακύρωση.

Δείτε τη Madonna να μας συστήνει τη Madame X της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This