Η Ασημίνα του «GNTM» ξέσπασε για τον Νώντα Παπαντωνίου και την Ιωάννα Τούνη

Must Read

Η Ασημίνα Χαρίτου δεν… φιμώνεται! Αυτό δήλωσε το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «GNTM», αφήνοντας μπηχτές για Ιωάννα Τούνη και Νώντα Παπαντωνίου!

Η 27χρονη Κρητικιά διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό μπασκετμπολίστα και πρώην σύντροφο του «τυφώνα» Τούνη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Μα, είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν;» σχολίασε, μη μασώντας τα λόγια της. Μάλλον είχε πάρει… ανάποδες από τις τηλεοπτικές δηλώσεις του Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Happy Day» είχε σχολιάσει για τη φημολογούμενη σχέση μαζί της: «Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».

Το πολυσυζητημένο μοντέλο, χωρίς πολλές περιστροφές, άφησε μπηχτές και για την Ιωάννα Τούνη, «στολίζοντάς» την άγρια.

«Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος, για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου» είπε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, «δείχνοντας» την Ιωάννα Τούνη, η οποία κατά την επίσκεψή της στο Βερολίνο είχε δημοσιεύσει στο Instagram πόζες της από Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξής της στη «RealNews», η πρώην «GNTM» δήλωσε: «Η Ασημίνα δεν φιμώνεται»!

 

 

Δείτε επίσης: Η ερωτική εξομολόγηση στον αέρα από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για την Λένα Δροσάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This