Η Αρετή του «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει πως δέχεται… απειλητικά μηνύματα! (video)

Must Read

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη, αποφασισμένη να «βάλει στη θέση τους» όλους εκείνους που της στέλνουν… απειλητικά μηνύματα! 

ΡΟΖΑΚΗ ΣΚΟΡΔΑ

Η γλυκιά ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», ήδη έχει καταφέρει να αποκτήσει… φανατικούς haters, καθώς η Αρετή, ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά, μπαίνει «ανάμεσα» στο αγαπημένο ζευγάρι του Μάνου και της Βάλιας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως, το τηλεοπτικό κοινό της έχει κολλήσει… με το καλημέρα την ταμπέλα της «κακιάς», παρά το γεγονός ότι, στην ουσία, η Βάλια είναι το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση, τη στιγμή που η Αρετή απλώς παλεύει να κρατήσει τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης: Λαμπαδηδρόμος της oλυμπιακής φλόγας ο Χάρης Ρώμας

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΖΑΚΗ

Η Μαριαλένα Ροζάκη αποκάλυψε με απόλυτη ειλικρίνεια πως δέχεται αρκετά αρνητικά μηνύματα, εξαιτίας του ρόλου της στη σειρά. «Έλαβα ένα μήνυμα εχτές στο Instagram, που έγραφε “ελπίζω να σε βρούμε σε χαντάκι“… Εντάξει παιδιά δεν φταίω, κι εγώ ηθοποιός είμαι! Δεν απαντώ σε τέτοια. Αυτό είναι μία επιτυχία του ρόλου, θεωρώ» είπε η Μαριαλένα και έχει απόλυτο δίκιο, απ’ όποια πλευρά κι αν το πιάσουμε!

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΖΑΚΗ

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαριαλένας στη Φαίη Σκορδά:

https://vimeo.com/387522917

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This