Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιτέλους αποκαλύπτει αν η ίδια θα επέλεγε τον Mr. Big ή τον Έινταν! (video)

Must Read

Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να μάθουμε, αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρισκόταν η ίδια με το αντίστοιχο δίλημμα, ποιον από τους Mr. Big και Έινταν θα επέλεγε για εκείνη!

Το «Sex & The City» υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία και ένας από τους βασικότερους λόγους, είναι το γεγονός ότι οι fans της σειράς νοιάζονταν πραγματικά να μάθουν με ποιον από τους δύο θα αποφάσιζε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της η Κάρι Μπράντσο, την οποία υποδύθηκε απολαυστικά η καταξιωμένη ηθοποιός.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Όσοι, λοιπόν, παρακολουθούσαν τη σειρά, γνωρίζουν πολύ καλά, πως, τελικά, η Κάρι επέλεξε τον Mr. Big. Να, όμως, που ήρθε η ώρα, να μάθουμε ποιον θα επέλεγε η ίδια η Πάρκερ!

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του podcast «The Bradshaw Boys», όπου η ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια στη δύσκολη αυτή ερώτηση:
«Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι μια ερώτηση που με φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο υπάρχει μια γρήγορη και απλή απάντηση: πρέπει να είσαι με το μέρος του Big. Υποθέτω ότι έτσι είναι, όχι μόνο επειδή δεν μπορείς να διηγηθείς μια ιστορία τόσο μεγάλη και να αποκλείσεις αυτό το φινάλε. Και μάλιστα, μια ιστορία που την αφηγηθήκαμε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Επίσης, αγαπώ πάρα πολύ τον Κρις Νοθ και ο ρόλος του είχε γραφτεί υπέροχα από τον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ», είπε χαρακτηστικά η ηθοποιός.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, Κρις Νοθ ως Mr. Big

Διαβάστε επίσης: Η Νεφέλη Λιβιεριάτου για διακοπές στην Βαρκελώνη με τις κολλητές της

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι αγαπάει τον Τζον Κόρμπετ ως ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να έχει στη ζωή της έναν Έινταν. «Αγαπώ πάρα πολύ τον Τζον Κορμπέτ και αγάπησα τον Έινταν, όπως τον έπλασε εκείνος. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί η Κάρι να έπρεπε να καταλήξει με τον Big, αλλά ήταν απολαυστικό να τριγυρίζει μαζί του, πριν καταλήξει σε εκείνον», ολοκλήρωσε τον συλλογισμό της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, Τζον Κόρμπετ ως Έινταν

Δείτε βίντεο με τα… υπέρ και τα κατά των Mr. Big και Έινταν, ώστε να αποφασίσετε αν η Κάρι, αλλά και η ίδια η Σάρα έκαναν τη σωστή επιλογή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This