Κάναμε οφθαλμόλουτρο βλέποντας την Ιωάννα Τούνη να… Πόζαρ(ει)

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στα Πόζαρ και… κοχλάζουν τα νερά των λουτρών! Η εκρηκτική καλλονή από τη Θεσσαλονίκη «ξαναχτύπησε» instagramικά ούσα πιο σέξι από ποτέ.

Τούτη τη φορά ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από το μικρό road trip που έκανε μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Τσεβρετζή μέχρι τα Λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα. «Έχω περάσει το “δεν δίνω δεκάρα” σε άλλο επίπεδο και είναι ειλικρινά εμπνευσμένο» έγραψε η Τουνάρα, όπως την αποκαλούν οι θερμόαιμοι fans της, στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της με μαύρο μαγιό, ασορτί γούνινο σκούφο κι έναν καταρράκτη στο φόντο.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον έρωτά του και τις ομορφιές του χειμερινού τοπίου παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα «πιτσουνάκια» έκαναν τις βόλτες τους στη γύρω περιοχή, ενώ χάρηκαν ιδιαιτέρως και τις υπηρεσίες σπα στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να… βομβαρδίσει τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της με αισθησιακές αναρτήσεις και να «λιώσει» με το φλογερό ταμπεραμέντο της όχι μόνο αντρικές καρδιές, αλλά και τους… πάγους της περιοχής. Μέχρι και σε μπανιέρα με ροδοπέταλα στους αφρούς και ποτήρι με σαμπάνια ανά χείρας φωτογραφήθηκε. Ο αγαπημένος της, από την άλλη μεριά, δεν ανέβασε φωτογραφίες στα social media. Δεν το συνηθίζει, άλλωστε.

Δείτε επίσης: Κώστας Βουτσάς, Έλλη Στάη και Άννα Βίσση είδαν «Την γυναίκα της Πάτρας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This