Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πόζαρε όλο στιλ με μια ρακέτα τένις στα χέρια

Must Read

«Θέλεις να σε μάθω τένις; Τρελαίνομαι σαν βλέπω τα μπαλάκια να πηδάνε…» λέει ένα παλιό άσμα του Γιάννη Φλωρινιώτη, στίχος που φαίνεται να ταιριάζει με το βλέμμα της Ελένης Φουρέιρα στις φωτογραφίες της που ανέβασε στο Ιnstagram από το Λος Άντζελες.

Η εκρηκτική αοιδός πόζαρε στον φακό με τη ρακέτα στο χέρι, ωστόσο η περιβολή της ήταν περισσότερο αποκαλυπτική παρά αθλητική. Κάπως έτσι παρέδωσε ακόμη μία φορά μαθήματα στιλ και σεξαπίλ!

Όπως έγινε γνωστό, η σταρ της εγχώριας ποπ σκηνής άφησε για λίγο την Ελλάδα και ταξίδεψε στην Αμερική, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες «κυνηγώντας» το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Θα παραμείνει εκεί για περίπου ενάμιση μήνα, ώστε να κάνει τις απαραίτητες επαφές με άτομα της αμερικανικής δισκογραφίας και να διευρύνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντές της. 

Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει ανάμεσα στα απανωτά ραντεβού της, στις συναντήσεις και τις οντισιόν απολαμβάνει το nightlife της Καλιφόρνιας, βλέπει φίλους της που ζουν εκεί και συλλέγει νέες εμπειρίες. Φυσικά, δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές της, κάνοντας «καυτές» αναρτήσεις, όπως οι πρόσφατες φωτογραφίες της ως σέξι τενίστρια!

Δείτε επίσης: Κάναμε οφθαλμόλουτρο βλέποντας την Ιωάννα Τούνη να… Πόζαρ(ει)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This